Motorla birlikte aldığım su soğutucu süper çalışıyor
fakat motorda problemler bitmiyor.
fakat motorda problemler bitmiyor.
gogo' Alıntı:Motorun benzin göstergesi içinde benzin olmasına rağmen yanıyor. Servis bunlarda benzin biterse göstergenin söneceğini söyledi. Yani içinde benzin olduğu sürece gösterge yanarmış. Bana pek inandırıcı gelmedi. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
tekno' Alıntı:Selamlar
En geç 2 hafta içerisinde,bir arkadaşım ile birlikte 2 adet Mondial mct 250 motor satın alacağız.
Her ne kadar zevk konusu olsada renk seçimi hakkında önerilerinize ihtiyacımız var.
hakanz' Alıntı:Sevgili Tekno,
Benimki gri, bana sorarsan 3 renk arasından tercihim 1-Gri, 2-Kırmızı, 3-Siyah
Siyah toz konusunda düşündürdü beni alırken, kırmızı o an ellerinde yoktu, eh işime geldi toz tutmaz gri benim gibi tembelsen gri al derim:queen:
gogo aramıza hoş geldin eh artık motorlar hakkında billgi alırken ayrıca senden suram kırıldı platin yaptırayımmı falan diye onerilerini alırız aramızda bi doktorun olması ii oldugogo' Alıntı:Arkadaşlar dün itibariyle 250 mct me kavuşmuş bulunmaktayım. Bu benim ilk motorum. Alır almaz kullandım ve uzun yıllardan bu yana ilk kez keyiften çığlık attım. Keşke daha önce alsaymışım. Doktor olduğum için acil servise gelen motor kazaları beni ürkütüyordu ama motor deliliği (ki bilinen bir tedavisi olduğunu sanmıyorum) mantığa üstün geldi.
Motorun görünümü nefis. Ücreti ile karşılaştırınca gerçekten gerekeni veriyor. Almayı düşünen arkadaşların hesaplarını yaparken korunma gereçlerini de hesaba katmalarını öneririm çünkü onlarda azımsanmayacak fiyata geliyor.
Motorun benzin göstergesi içinde benzin olmasına rağmen yanıyor. Servis bunlarda benzin biterse göstergenin söneceğini söyledi. Yani içinde benzin olduğu sürece gösterge yanarmış. Bana pek inandırıcı gelmedi. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Herkese keyifli kazasız belasız sürüşler dilerim.