Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için cok teşekkürler. Bizim servise zincir sipariş ettirdim zincir yanlış gelmiş, oda farklı bir zincir taktı. geçici olarak. O zaman benim zinciri acilen değiştirmem lazım ki, bu sorunda ortadan kalksın. birde bizim zincir nediye geçiyo hani 520 lik falan diyolar ondan mı? internetten falan sipariş etsem ne diye aramam lazım hani şöyle çok pahalı olmıcak orta kalite bişey.(malumunuz bizim buralar biraz mahrumiyet bölgeside)

1178206955.jpg

11 nolu keçe. Sanırım bundan evvel bir keçe daha var, onuda değiştirdik.

O keçeden alternatöre yağ kaçıyor ve yağın içinde çalışıyor. Bilmiyorum zararı ne olur fakat Alternatörün kuru çalışması gerekir.
[img src="http://imageshack.us/img/butansn.png" alt="QuickPost" border="0"></a> Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

burası degıl bı ust kısmı sılındırlerın arasından yag kacırıyor alt ve ust sılındır kapagının contası ıkıkez değişti ancak yınede yag kacırıyor

buradan yag gelıyor ozellıkle hareket ederken 3 kez conta değişti kırık bukulme catlak vb seyler yok aradan devamlı gay gelıyor damlalar halınde motor ınıyor bakıyoruz en ufak hata yok 2 yenı conta ve sıvı ılac surduk yıne yaptı en ufak catlak dahı yok umarım hallolur fıkırlerınızı beklıyorum

Son düzenleme:
sinyallerin yanmama sebebi: arka sol sinyalde kısadevre oluşmuş. Allahtanki sadece sinyal rölesini yakmış. Kısadevreyi giderdim ve yeni röle taktım. şimdi çalışıyorlar. Sinyalsiz çok tehlikede hissediyordum kendimi :)

arka stop yanmıyor: çamurluğun içinden geçen kablo bollasmıs ve arka tekere sürtüp yemiş. dün fark ettim. bağlayıp bantladım:)

Merhaba arkadaşlar. Taze Taze gece fotoları; IPAQ ile çektim biraz bulanık ve kalitesiz kusuruma bakmayın.

Daha iyi fotoları yakında yükleyeceğim.

Sağlıcakla.

günaydın millet benim başim dertte yaw motor arızalıydı bi arkadaşın aklına uyduk bi tamirciye getirdik adam marş dişlisi sıyırdı diye kapaği sökememiş kapağini yamulttu keçe patlamiş onu değişmedi 6 gün salladı beni bende motoru dün kızdım aldım oradan parçalarıda aldım şimdi bi usta lazim ama motor param parça of yaw anlayan biri yok bizim burada istanbulda oturmak lazimdi işte bi usta bulup kapiya getirip yaptirmam lazim yoksa koca motor nasil tamirhaneye gidecekki şu güzel havalarda kapıda yatıyo motor içim parçalanıyo valla :(:(:(

Barış resimlerden anlaşılmıyor kardeş.. Yeni çektiklerin varsa onları gönderebilir misin ? Neler yapmışsın bir görelim.

barış direksiyon yakışmış çok güzel duruyor ama o lastikler nedir öle:silent:taksiciler gibi:queen:

Barış yaaa... düzgün çek fotoları :)
Dahada kötü ettin şimdi. Bulanık mulanık iyice meraka soktun bizi. Amacında oydu sanırım :queen:

İyi bir makine bulabilirsem çekicem arkadaşlar. :) ya da bir buluşma tertipleyelim orada gelin bakın sürün :)

İyi bir makine bulabilirsem çekicem arkadaşlar. :) ya da bir buluşma tertipleyelim orada gelin bakın sürün :)

Hadi arkadaşlar cümbür cemaat barışın evine baskına gidelim :queen: evinin önünde aynı anda gaz verip kornalara basalım. vıınn vııın :) neye uğradığına şaşsın :) hehe

bööle yapalım:

Son düzenleme:
walla dostum bu manzara tanıdık evimin önünde motor tamircisi var. Yani sorun yok gelebilirsiniz :)

birşey sorabilirmiyim marş motor rolesi fiyatı ne kadar bilen varmı manyetölü kapak lazim :(

Süper :)

Bu da benim Bir arkadaşım için virago 250 den sanal modifiye yaptığım motosiklet. Orijinalide aşağıdaki gibidir.

Şapka kendi çizimimdir :D

birşey sorabilirmiyim marş motor rolesi fiyatı ne kadar bilen varmı manyetölü kapak lazim :([/QU

Mondialin sitesinde civatasına kadar fiyatı yazar habarın yok midur hoca:wiinkk:

mondialin sitesine girdim ama sadece yetkili bayilerinin adresleri filan var başka bişi yoktur hoca :)
www.mondialmotor.com.tr

benim girdiğim site budur başka varsa bulamadım sizin bakipta bulduğunuz varsa bi haberdar edermisiniz

mondialin sitesine girdim ama sadece yetkili bayilerinin adresleri filan var başka bişi yoktur hoca :)
www.mondialmotor.com.tr

benim girdiğim site budur başka varsa bulamadım sizin bakipta bulduğunuz varsa bi haberdar edermisiniz

www.mondial-servis.com üst kısımda yedek parça ya tıkla

ordaki parça nosuna göre www.otmmotor.com sitesinden sipariş verebilirsin istersen

@ARBETUS

üstad bi sorum olacak. bu virago 250 lerin bizim mct lerden ne farkı var? teknik olarak? görüntü olarak mct daha çok hoşuma gidiyor diyebilirim ben. Motor felan dersen, kime sorsam MCT lerin motoru çok güçlü diyorlar. Şanzıman dersen, benimkinin şanzımanında sorun var evet biliyorum. Şase dersen, şasede kalite farkı olacağını sanmıyorum. Elektrik aksamı dersen, onlarda aynı kabloyu kullanıyor :) işcilik dersen, işte onu bilemem :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar