dostum damarıma basıldığı zaman dayanamam. o kadar sakın olmaya çalışıyoruz. yok oradan çıkıyo biri adam yedin lafı sus diyo. biz adam gibi motorinle tartışıyoz millet faydalanıyo. adam bişey bilmiyo kalkıyo laf ediyo. batuhan hariç başkasına üstüne alınacak darılacak bişey söylediysem kusura bakmasın o kızgınlar yazıyorum. kimse üstüne alınmasın amaç tartışmak değil bişeyler öğrenmek veya öğretmek. tartışırsakda adam gibi.
Peki , peki meydanı sana bırakıyorum.Bunu yanlış anlama her zaman kontrol ediceeeemm haa.Meydan boş diye sıkma

.4 kişi lastik falan.Altında 1000 lik makine yok :queen:
Subap ayarını yanlış demişsin motorininki kaçırır demişsin.Ben 8-10 dedim sen 5-7 demişsin.Açık subap kaçırmaz sıkı subap kaçırır ve üstelik yanabilir..Her zaman boşluklu subap iyidir.
Bir de en önemli konu :Üslubunu değiştir.Bak burda herkes birbirine daha yumuşak daha saygılı davranır.Burası motosiklet dostlarını paylaşım sitesidir.Ahkam kesme yeri değil.Kimseyi incitmemelisin.Heyecanını ben anlıyorum ama diğer arkadaşlara itici gelebilir.Lider fln olucaam diye birşey yok.Sitede saygın bir yer veya karizma istiyorsan daha dostca sevecen olmalısın.Sert tavırların zararı sana olacaktır.Çok ısrarcı olursan gereken yapılır.Her üyenin veya RS çinin senin kadar bilgili olmasını bekleme ve onlara birşeyler öğreteyim derken hepten soğutma (özellikle servislerden).Zaten bilirsin bu motorlara herkes sıcak bakmıyor.Bazı arkadaşlarımızın bu ilk motoru olabilir ve gerçekten benzin bitmesi veya müşir arızasını anlamıyor olabilirler.Unutma kimse anasının karnında öğrenmiyo bu işleri.Alçak gönüllü olmazsan motor mühendisi olsan ne yazar.
Bu yazdıklarım senin kötülüğün için değil unutma.Ben bu şekil yazmasam başkası başka şekil yazar ve kargaşa çıkar.Dediğim gibi bilgili olmandan önce saygı ve sevgi ön planda olmalı.
Görüşmek dileğiyle..:rendeer:
Not:Yaz tatil dönüşünde Afyonda gecelemiştim (karavanla)ve motorum da yanımdaydı.Seni o zaman tanısam mutlaka uğrardım bi ayar çektirirdim (lastik çektirenden:queen: )Bakardım nasıl ustaymışsın diye

Ama buralarda olur da, kendini bize sevdirirsen seneye uğramaya çalışırım.