Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
bazı arkadaslar dıyorkı 151rs kotu fılan aslında super motor anlatılmaz yasanır

mondial olsun asya olsun truva olsun hepside aynı bende motor satıcısıyım hyosung ve truva marka motor satıyorum gv 250 kullanıyorum çok güzel motor her yeri aynı sadece isimler değişik

murattt' Alıntı:
sehir icinde bişiy demiolar ben kac kere karsi karsiya geldim polislerle bişiy demiolar.korkmadan yanlarindan gecersen birasda sansin varsa yirtarsin:wiinkk:
abi yok öle bişiy! ehliyetin yoksa şansın yok.. baksana ben kasktan bile 49 ytl yedim! burası izmir :p af yook

fbmania' Alıntı:
abi yok öle bişiy! ehliyetin yoksa şansın yok.. baksana ben kasktan bile 49 ytl yedim! burası izmir :p af yook
valla bana kac kere polis denk geldi onunden gectim sadece bakiolar.hic durdurmadilar simdiye kadar ama durdurularsa is kotu:queen: ama sehir ici fazla bisiy demiolar bizim arkadas plakasiz ehliyetsiz butun gun gezio.bi kere cevirmediler.ama polis bu sagi solu belli olmaz ceviredebilir yani sansina bagli

Son düzenleme:
3000km gecmis motorun cekisi düsen arkaslar, kayisini bir deyistirsinler (25-40ytl arasi)
Motoru düzensiz (cekis bi artiyor, bi azaliyor, motorun sesi ikidebi deyisiyor) ise, karburatördu motoru bagliyan bir kol var, bunda genelikle 2500 ila 3500 arasi catlama oluyormus, garantiden deyistiriyorlar.
her ikisini de yaptim, yakit harcamam, süratim ve keyifimde olumlu gelismeler oldu :mrgreen:

bende dün motoru servise verdim, ve şimdi telefonla görüştüm servisle, 2000 km yi geçti ama 2000 bakımına vermiş oldum, akşama biter dedi, yağ değişmiş, hava filtresi değişmiş, akşam bakcaz bakalım motorda değişiklik var mı ?

balatalardan da çok şikayetciydim, aşırı sürtüyorlardı, neler olmuş akşam görcez.

Merhaba arkadaşlar motoru alalı 10 gün oldu ve 400 km yol yaptım ama sanki motorun heryerinden ses geliyo,ön fren arkadan daha az kavrıyo gibi geliyor bana acaba 151 rs için normalmi?

IZCADE evet desem deyil, hayir desem de hic deyil :)
bu motorlar yari toplanmis halde geliyor türkiyeye. burda da özenle ve gerekli arac, gereclerle devam edilmiyor. senin anliyacagin ya kap motorunu git bi ustaya "abi yeni aldim, sana geldim bi bakiver" de ve 10,20 gayme tutustur, ya motordan anlayan bir arkadasina göster yada bu topigi bastan sona kadar okuyup "ohooo ben ögrendim, yaparim abii" de ve ise koyul :queen:

Sağol intercom bu 132. sayfadaki GKN arkadaşımızın yaptıklarını tavsiye edermisiniz ve İzmir'den arkadaşlara sesleniyorum tanıdığınız bi motor ustası varmı bi kontrole götürüp göstereyim.

izcade' Alıntı:
Sağol intercom bu 132. sayfadaki GKN arkadaşımızın yaptıklarını tavsiye edermisiniz ve İzmir'den arkadaşlara sesleniyorum tanıdığınız bi motor ustası varmı bi kontrole götürüp göstereyim.
üçkuyulardaki gülhan bayinin arkasında bi mondial serwis war aman oraya gitme sağlamı bozuolar

fbmania' Alıntı:
üçkuyulardaki gülhan bayinin arkasında bi mondial serwis war aman oraya gitme sağlamı bozuolar
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: burdada ole bıkac servıs var:mrgreen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar