Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
kardeşler sizin motorlarda bence bi problem var 150 cc'lik bi motor o kadar yakarmı.benim as150t ile 10 ytl benzin alıyorum en kötü ihtimalle 130 km yol yapıyorum bu güne kadar daha aşağısı olmadı. 80 km' geçmeden ortalama bir sürüş ile.rodajdan sonra pek bişe değişmez onuda belirteyim,yani rodajda 15 kuruş yakan makina ancak rodaj bitiminde 14 kuruş'a düşer.

beyler acıl yardıma ıhtıyacım var.nolur bana yardım edın.. bugun motoruma alarmı bagladım ıyı guzel kurulumuda cok kolaydı hıcbır sorun yoktu sonra alarm calısırken motoru test etmek ıstedım alarm calısırken motoru calıstırdım yok calısmadı sonra alarmı kapattım bıde ne goruyum yıne calısmıyor alarmı devereden soktum yıne calısmadı..ayrıca marsa basınca cızz dıye ses gelıyor yanı eskısı gıbı calısma sesıde yok ne yaptım ettım calıstıramadım..... benım tahmınım aku bıtmıs olabılır dıyorum cunku alarmla cok oynamıstım ama bı yandanda kendımı kandırıyorum.. sızce benım sorunm ney cıldıracagım ne yaptıysam calısmadı cok buyuk dert acmasın basıma:salut: :salut: :salut: :pr: :pr:

evet okan motorunun aküsü bitmiş olabilir bu motorların hemen bitiyo ama cız diye ses vea benzeride geliyosa marşmotorun yanmış olabilir(allah korusun) ayak marşıylada çalışmamdıysa... Benim düşüncem

pekdarcanlar' Alıntı:
Merhaba
Arkadaşlar bendede bir rs 151 var ön fren diskimden ses geliyordu.servise götürdüm Abi bu degişecek dediler fabrikasyon hatyalı bunlar dediler disk merkezini degiştirdiler 2 gun sonra aynı ses gene oluşmaya başladı şaşırdım.
Ne yapacagımı. Yardım bekliyorum.Servis teki ler abi tozdan yapıyor deyip on milyonluk bir spreyden bahsediyorlar bunu alıp sıkmamı söyluyorlar.Nedersiniz. Bu sorunu çözermi.Disk temizleme spreyi imiş.Bir de ben izmirden katılıyorum izmirdeki en iyi servis nerede yardımcı olurmusunuz teşekkürler
ewet pekdarcanlar aynı sorun ile bende karşı karşıyayım ole bir sprey war servıse gıttıgımde benim diske sıktı ii oldu sonra yine öttü tabi bende alacam en kısa zamanda

Son düzenleme:
arkadaslar bugun 151rs siparisi vericektim adamlar 151rs gelmio dedi.arka frenden cok sikayet geldigi icin kaldirildi dedi.o yusden hs siparisi vericem

bende bi göz attim HS lere... RS in kardesi, galiba RS lerin biraz daha güzel görünümlü ve sik sorun yasatan parcalarin deyistirilmis hali (ayna. arka fren gibi).

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yürü bea umut abim helal olsun neonları yakıştırmışsın sana bol karanlık gecelerde karizmalı sürüşler :)

bana kalırsa p3k iyi plastiği olmasada makin3 güz3l kaçıyor ama tabiki bu fiyata bu motor güzel

sonuçta hepsi plastik değilmi ne yazar arkadaslar bırakın şu motorları yaaa çinler hakim oldu laaaa bizim türkiyeye

beyler motra ne yaptım ettım olmadı sıgortsını bıle dıstırdım olmadı:pr: :salut: :salut:

okan4037' Alıntı:
beyler motra ne yaptım ettım olmadı sıgortsını bıle dıstırdım olmadı:pr: :salut: :salut:

yaaa Okan gecmis olsun sana..... bu aletlerin zaten 1 tanecik sigortasi var. isiklarin yaniyor ise sigortan da calisiyor durumdadir. senin derdin elektrik aksaminda (aaa ne diyorsun deme :queen: ) elektrik aksamindaki dertler gözle görülmezler, ya alicaksin eline bir akim ölcer (test cihazi) bakarsin elektrik nerden nereye kadar gidiyor gitmiyor diye, yada hadi bismillah diyip hepsini teker teker bir kurcalarsin. bunu da elektrikle bilgili olmadigin sürece tavsiye etmem.

ewet son olarak bıde akunun durumunua bakacam belkı yetmıyodur.. onu nasıl olcecem bende alet yok yada arabadan aktarmak ıcın bısey yok..

slm eski dostlar motoru değiştirdik ama sizi unutmadık :p

sağol canım kardeşim maksat motosikleti sevdirmek insanlara yoksa karizma dediğin nedirki?Elimizin kiri
bi aralar bendede vardı karizma bilenler bilir :)

söölememmi ya burdan duyurduk ya millete kaçıncı sayfa olduğunu bilmiyom ama

cross aldım yaw tarzım bu benim aslında parasızlıktan almıştım rs i onuda cross gibi kullanmaya çalışınca şasesi falan yamulduydu araziye giriyodum önünü kaldırıyodum falan hatta bikere 2 tekeride yerden kesmiştim rs in :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar