abi yok öle bişiy! ehliyetin yoksa şansın yok.. baksana ben kasktan bile 49 ytl yedim! burası izmirmurattt' Alıntı:sehir icinde bişiy demiolar ben kac kere karsi karsiya geldim polislerle bişiy demiolar.korkmadan yanlarindan gecersen birasda sansin varsa yirtarsin:wiinkk:
valla bana kac kere polis denk geldi onunden gectim sadece bakiolar.hic durdurmadilar simdiye kadar ama durdurularsa is kotu:queen: ama sehir ici fazla bisiy demiolar bizim arkadas plakasiz ehliyetsiz butun gun gezio.bi kere cevirmediler.ama polis bu sagi solu belli olmaz ceviredebilir yani sansina baglifbmania' Alıntı:abi yok öle bişiy! ehliyetin yoksa şansın yok.. baksana ben kasktan bile 49 ytl yedim! burası izmiraf yook
üçkuyulardaki gülhan bayinin arkasında bi mondial serwis war aman oraya gitme sağlamı bozuolarizcade' Alıntı:Sağol intercom bu 132. sayfadaki GKN arkadaşımızın yaptıklarını tavsiye edermisiniz ve İzmir'den arkadaşlara sesleniyorum tanıdığınız bi motor ustası varmı bi kontrole götürüp göstereyim.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: burdada ole bıkac servıs var:mrgreen: :mrgreen:fbmania' Alıntı:üçkuyulardaki gülhan bayinin arkasında bi mondial serwis war aman oraya gitme sağlamı bozuolar