Enis ,geçmiş olsun kardeşim.Motorcuya muhtemel tuzaklardandır mazot.Geçmişte benim,daha doğrusu bizim de iki jawa ile düşüşümüz ve arkadaki arabanın bize vurmamak için göstediği gayret hafızalarımdadır.Kısacası mazot çok tehlikelidir motorcuya.Tekrar geçmiş olsun.
Arkadaşlar,şu çin işi japon işini bırakalım artık.Ayrıca burası 151 Rahatını Sevenler bilgi paylaşım topiği.Bu motoru kullananlar zaten arızalarını veya memnuniyetlerini burada paylaşıyor açıkça.Birileri kötülüyor diye kaldırıp denize atacak değiliz motorlarımızı (anlayan anlar).
Ayrıca kişisel görüşüm değişmedi. Bu motora ödediğim her kuruş helal olsun.Karşılığını fazlasıyla veriyor.Benim km. şu an 1200 lerde ama motoru gayet spor kullanıyor ve de kendi çapımda hakkını veriyorum.Yani trafikteki reklamını gayet iyi yapıyorum.Ayrıca her şartta da zorluyorum sonuç Maşallah.Hiç bir problem yok canavar gibi.Almayı düşünen arkadaşlara da gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Güçlü ve kullanışlı bir scooter.Şehir içi için ideal alet.
Ufak tefek arızalar motorculukta kaçınılmazdır.Bazılar kendimiz hallediceez,bazıları için de motorcuya gidiceez.Servislerin hepsi mükemmel olmayabilir ama iyisini tercih ediceez artık.
Hız konusunda polemiğe girmeyin bence.Çünkü hepimiz motorcu olduğumuza göre itiraf etmesek te hızı severiz.En ummadığımız ihtiyar saydığımız motorcu dostumuz bile gereğinde gaza gelebiliyor.İyi birşey mi : değil tabiiki,bunu hepimiz biliyoruz.Bir arkadaşın yazdığı gibi ah o adrenalin hormonu...Yani mobiletçi da hayabusacı da aynı şeyin peşinde sonuçta.
Herkese selamlar...