Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
arkadaşlar o cızz diye gelen ses egsozdan geliyo ben gecen bi abimize gösterdim 2 percin attı ses gitti egsozun ici dgılıyo ona baktırın

benım ses egsozdan gelmıyo mootrun ayak marsında gelıyo... hep sservıs yaptı... servıse gıtmeden once yoktu servısten cıktım 1 dak sonra gelmeye basladı

arctarus' Alıntı:
arkadaşlar o cızz diye gelen ses egsozdan geliyo ben gecen bi abimize gösterdim 2 percin attı ses gitti egsozun ici dgılıyo ona baktırın

merhabaa

arkadaş o perçinleri nereye attım daha detaylı olarak bilgilendirimisin??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynı ses bendede var ama benimki titreşimden kaynaklı ayak marşını deri bir bez parçsasıyla sarıp yapıştırdım hem şekil oldu hemde ses gitti :)

SLM arkadaşlar herkezin cevabını şimdiden bekliyorum ayrıca tşk ediyorum geçen senden beri motor motor diye tutturduk gidiyoırum 29 mayısta alıyorum aslında şu anda aldımda rengine karar veremedim bana renk konusunda yardıncı olursanız sevinirim öncelikle ben bu rs in sarısını gördüm ve bu renk ile rs e aşık oldum sonra kırmızı hoşuma gitti ama yaş 29 ve evli çoluk çocuk saihbiyiz kızrmızı biraz fazlla iddalı olur bana dedim siyah zaten tercihin değil dedimki en iyisi mavi ama alacağım bayideki mavilerin hepsi satıldı sadece sarı ve kırmızı var iki renk arasında kararsız kaldım mini bir anket yapmaya karar verdim siz kardeşlerimin fikirleri doğrultusunda karar vereceğim ama bana acil cevap lazım yarın akşama kadar şu anda bayide sarı ayırttım inşallah kırmızısıda biz anketi sonuıçlandırıncaya kadar satılmaz sizce hangisi ?????? ACİLLL YARDIMMMMM sevgilerrr

Son düzenleme:

YeK

arkadaşlar
hafta sonu arkadaşım yeni aldığı 151rs ile az kalsın uçuyomuş,
gaz teline başka kablo takılıyo ve motor gaz kesmiyo...
Zaten ehliyeti yeni aldı acemi panik olmuş fakat kontağı kapatarak ve birazda sarsılarak durmuş.. ii ki yol boştu diyo..
size ricam motoru açıp, kabloları istifleyip sabitlemeniz..
aman gözünüzü seveyim dikkatli olun, motorla dolaşırken risk almayın...

solistalper' Alıntı:
Aynı ses bendede var ama benimki titreşimden kaynaklı ayak marşını deri bir bez parçsasıyla sarıp yapıştırdım hem şekil oldu hemde ses gitti :)
o ses ı nasıl durdun bende oyle yapıyım fotografını gosterebılme ımkanın varmı.....

151rs bir bayii de peşin fiyatına hersey dahil 1480 galiba 500 nakit geri kalanını peşin fiyatına taksit yapıyooo çook uygun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
okan4037' Alıntı:
o ses ı nasıl durdun bende oyle yapıyım fotografını gosterebılme ımkanın varmı.....

Yaw doğa üstü bir gücünün olmasına gerek yok :) bir adet deri parçasını marş pedalına sarmak yetenek isteyen bir iş değil aklında tasarlıyabilirsin dostum,
bluetooth cihazı ile sorun yaşamasam resmi koyacaktım

bende senin gibi ilk alırken renk konusunda kararsızdım, önce siyaha hastaydım sonra maviye, en sonunda kırmızıya karar kıldım. dikkat çekici ve şık duruyor.

benim favori rengim kırmızı

arkadaşlar fun club kuralım liderde motorin olsun bu konu için bir ara toplantı yapalım bir piknik düzenleyelim ne dersiniz ???

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar