ewt 500kmde yag deişiosolistalper' Alıntı:Arkadaşlar motosikletin ilk 500 bakımında yağ değişiyormuydu yaf ?
ewt 500kmde yag deişiosolistalper' Alıntı:Arkadaşlar motosikletin ilk 500 bakımında yağ değişiyormuydu yaf ?
ebleksin' Alıntı:ama anlamadıgım niye silindir hacmini 99cc yamadılarki en azından yıllık vergiyi odemezdik
İntercom' Alıntı:RS imle bir cukura fazla hizli girdigimden arka canti yamultmusum, yamultmakla kalmayip canti iki yerindende catlatmisim... neyse o catlaklarin üstü yapistirildi hava kacagini önledik ama motorun arkasi bi güzel yalpaliyorale: sonuc: canti deyistirmem lazim. yedek parcasi birhayli pahali olan servisim (disarida 20 YTL ye satilan havva flitresine 40 YTL istiyorlar) cant icin 160 YTL istiyor. simdiye kadar cant deyistiren varmi aramizda? fiatini bilen varmi? yada... benim daha cok aklima yatan su canti´n bir kalitelisini, japon olanini almak. bu konuda fikri olan varmi arkadaslar??
RAPTOR666' Alıntı:ÖNEMLİ
151 rs in ithalatı durduruldu bundan soora getirilmicek bundan soora şu yeni olan gelecek mondialin eski modellerinden ut 150 , rs151, 125mt, mct250
artık bunların hiç biri gelmicek E4 belgeli olması sebebiylen 10 yıl parça sağlamak zorunda ancaaaak önceden 2 haftada gelen mal bundan soora 3-4 ay sürer herhalde ben bugün sattım motoru hemen bitane skyteam aldım 2500 liraya 200lük cross şimdilik iyi bakalım
tanımaz olurmuyum ben bu sitedeki her sayfayı satırsatır defalarrca okudum bu topic'i açan motorinide tanıyorum sen sanırım bu topic teki sayfaları sadece kendin bu sayfaya girmeye başladıktan sonra okumuşun yoksa böyle demezdin neyse konu o değil bu arada tanımıyorsamda tanışmış olduk işte bu vesile ile benim adım umut şimdi burada sana bir firma ismi versem reklam olur eğer istersen vereyim adını telefonunu web adresini ara kendin sor bu mondial bayi satış servis ayrıca bu bayi uğur mondialin sahibinin yakın dostu ben bu gün özellikle sordum yok öyle birşey dedi eğer istiyorsan teli vereyim birde sen sor neyse arızaya gelince onu bilmiyorum sen kullandım bende 1 hafta sonra özellikle hs değil rs alacağım ayrıca ben bu servise hergün uğruyorum tüm modellerin neredeyse tüm arızalarını gördüm hepsi basit şeyler kaynak kopmaları sigorta atmaları konjektör fişinin oynaması v.s hepsi basit şeyler ve bu servis tüm gelen motorları anında yapıp gömnderiyor ben daha oraya gidipte en kötü arızada yarım günden fazla bekleyen biri görmedim 2 tane lifti 4 çalışanı var hergünde hemen hemen en az hiç satmasa 6/7 motor satıyor neyse reklama girmeyeleim yani bu motor bence süper ayrıca 150 hs yi inceledim rs le arasında dünya kadar kalita farkı var rs151 in eline su bile dökemez bu fiyattaki motorlarda böyle şeyler olacak arkadaşlar o kadar dertleniyorsanız gidin honda alın yamaha alın bmw alın piaggio alın keyfinize bakın amma uzadı bu çin malı muahbbeti ya varmı çok kalitali türk işçiliğinin olduğu ülkemizde bir türk malı motor adamlar bu sayfaları okusa bize gülerle bu fiyata adamlara motor veriyoruz birde beğenmiyor derler sanki kendileri çok yapabiliyor gibi mobiletten başka birşey yapamayan bir ülkede bu güzel motorlara kusur bulmayın 1737 bunun %18 kdv %22 ötv %12 bayi karı e hesap edin gümrük v.s 600 700 ytl adamlar bu motoru satıyor bu fiyatada bu kadar ,kalite sahsen ben param kısıtlı olduğu için çin malı alıyorum mondialdende başka marka almam çinli olarak paparam olsa sym joyride yada daelim histry veya kyomco nun grandding miydi neysdi birazda yukarı çıkarsak piaggio gt 250 burgman veya honda foresight alırdım ne kadar ekmek o kadar köfte herkeze sevgiler selamlarRAPTOR666' Alıntı:sanada slm arkadaşım beni iyi tanımıyosun haber güvenilir yerden olmasa burda söylemem bu saydığım motorların hepsinde kronikleşmiş sorunlar var rs de egzos ve arka disk mesela problemli olmasa adamlar neden daha yeni modeline disk koymasınki arka kampanalı olan hs getirilcekmiş bundan sonra
:cat: :cat: :cat:solistalper' Alıntı:Ya ne reklamı olacakistediğini yaz hakaret etmiyorsun ki dostum
İntercom' Alıntı:RS imle bir cukura fazla hizli girdigimden arka canti yamultmusum, yamultmakla kalmayip canti iki yerindende catlatmisim... neyse o catlaklarin üstü yapistirildi hava kacagini önledik ama motorun arkasi bi güzel yalpaliyorale: sonuc: canti deyistirmem lazim. yedek parcasi birhayli pahali olan servisim (disarida 20 YTL ye satilan havva flitresine 40 YTL istiyorlar) cant icin 160 YTL istiyor. simdiye kadar cant deyistiren varmi aramizda? fiatini bilen varmi? yada... benim daha cok aklima yatan su canti´n bir kalitelisini, japon olanini almak. bu konuda fikri olan varmi arkadaslar??
ok arkadaşım seninki daha güvenilir bi kanağa benziyo ama ben şshsen inandım adamın dediklerine neyse dediğin gi nekadr elmek okadar köfte hesabı bu motorlar eli anahtar tormavida tutan adam için süper bi fırsatumutcan' Alıntı:tanımaz olurmuyum ben bu sitedeki her sayfayı satırsatır defalarrca okudum bu topic'i açan motorinide tanıyorum sen sanırım bu topic teki sayfaları sadece kendin bu sayfaya girmeye başladıktan sonra okumuşun yoksa böyle demezdin neyse konu o değil bu arada tanımıyorsamda tanışmış olduk işte bu vesile ile benim adım umut şimdi burada sana bir firma ismi versem reklam olur eğer istersen vereyim adını telefonunu web adresini ara kendin sor bu mondial bayi satış servis ayrıca bu bayi uğur mondialin sahibinin yakın dostu ben bu gün özellikle sordum yok öyle birşey dedi eğer istiyorsan teli vereyim birde sen sor neyse arızaya gelince onu bilmiyorum sen kullandım bende 1 hafta sonra özellikle hs değil rs alacağım ayrıca ben bu servise hergün uğruyorum tüm modellerin neredeyse tüm arızalarını gördüm hepsi basit şeyler kaynak kopmaları sigorta atmaları konjektör fişinin oynaması v.s hepsi basit şeyler ve bu servis tüm gelen motorları anında yapıp gömnderiyor ben daha oraya gidipte en kötü arızada yarım günden fazla bekleyen biri görmedim 2 tane lifti 4 çalışanı var hergünde hemen hemen en az hiç satmasa 6/7 motor satıyor neyse reklama girmeyeleim yani bu motor bence süper ayrıca 150 hs yi inceledim rs le arasında dünya kadar kalita farkı var rs151 in eline su bile dökemez bu fiyattaki motorlarda böyle şeyler olacak arkadaşlar o kadar dertleniyorsanız gidin honda alın yamaha alın bmw alın piaggio alın keyfinize bakın amma uzadı bu çin malı muahbbeti ya varmı çok kalitali türk işçiliğinin olduğu ülkemizde bir türk malı motor adamlar bu sayfaları okusa bize gülerle bu fiyata adamlara motor veriyoruz birde beğenmiyor derler sanki kendileri çok yapabiliyor gibi mobiletten başka birşey yapamayan bir ülkede bu güzel motorlara kusur bulmayın 1737 bunun %18 kdv %22 ötv %12 bayi karı e hesap edin gümrük v.s 600 700 ytl adamlar bu motoru satıyor bu fiyatada bu kadar ,kalite sahsen ben param kısıtlı olduğu için çin malı alıyorum mondialdende başka marka almam çinli olarak paparam olsa sym joyride yada daelim histry veya kyomco nun grandding miydi neysdi birazda yukarı çıkarsak piaggio gt 250 burgman veya honda foresight alırdım ne kadar ekmek o kadar köfte herkeze sevgiler selamlar
İntercom' Alıntı:tesekkürler kozmiktohum ve esed. fakat belirtigin sayfa acilmiyor bir daha bir kontrol edermisin??
kozmiktohum' Alıntı:SELAMLAR
Bende umutcan arkadaşımıza katılıyorum bu çin malları piyasa girmese ne bu kadar çok motor sahibi insan olurdu nede pahalı markalar indirim ve kampanya yapardı. üstüne basa basa söylüyorum bu fiyata bu motor süper bence bu motorlar piyasaya girmese mobiletler bile 1000ytl'ye satılacaktı. ufak tefek arızalar mutlaka olacaktır sıfır km araba alıyosun o bile yolda bırakıyor başımıza gelmedimi sanki mantıklı olmak lazım...