Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
o senın basına gelenler bence aldıgın yerden kaynaklanıyor.. adamlar cok lavbali vidaları sıkmıyolar bazı seylerı unutuyolar ... neyse bende ole bısey olmadı...

themarmara' Alıntı:
.bugün mondiali tavsiye edenler 1000 km gelince görüşürüz.2000 ytl para veriyosun yzaık günah
benim motorum 3500 km de ve daha kayda değer hiçbir sorun yok çok şükür.bu işler arz talep meselesidir.millet olarak cok zengin değiliz.burdaki kimsede bu motorları cok kaliteli diyerek almıyo ama kötünün iyisi.sonucta bunları alanlar ya iş için otobuse binmemek istemesinden yada acemiligini atlatmak için alıyo.ben motorumdan gayet memnunum bu paraya bukadar.dahada cok şükür benzin dısında hiçbirşeyden yolda kalmadım.tabiki şansta olması lazım.herkese selamlar.

ben de motoru ilk aldığımda,parklar çalışmıodu ve akü şarj etmiyodu.sonra baktık ki kablo çıkmış,herifler işini düzgün yapmıo ki. Neyse şuan 100 kmdeyim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.İşallah da böle devam eder.Yalnız arkadaşlar bişi sorucam,motor biras fazla yakıyo gibi.bunun nedeni motorun yeni olması mı,zamanla sarfiyat düşer mi?

Abilerim Selam Ben Samet Edirnedenim....abiler Ben Bu Makinelere Hastayim özellikle Kirmizisina Ama Gel Gör Ki Babami Bir Türlü Ikna Edemiyom Motor Almaya Ilk Olarak Bunun Için Yardim Istiyorum Ayrica Kullanan Abiler Makine Ile Görüşlerini Bildirirse Sevinirim......

bu ekrana nasıl foto koyuluyor arkadaslar koacagım resım kb. ızın verılenden fazla .....cvb. beklıyorum.

resimin kısa yolunu
yapıon

sayfanın linkini alıcan
deki noktalı yerlere kopyala yapıştırla koyucan tamam???

yahu kendı motorumun resmını koycam sayfayla ne alakası var arkadasım.........

hayır ayarlayamadım.........
okan4037 kardesım bana bu foto koyma ıslemınde yardımcı olurmusun

Bu Ne Ya Arkadaslar Forum Sessiz Kalmasin Hareketlenin Biraz. Birazdan Benim Makinenin Fotolarini Koycam Goruslerinizi Alalim Biraz Dimi?.

blacklawyer' Alıntı:
arkadaşlar,ben tekirdağda birkaç sürücü kursuyla konuştum en uygunu 200 ytl dedi (B'den A2'ye) ama hepsi aşaüı yukarı 270 milyonluk bir vergi ücreti var dedi.yani B'den A2'ye geçiş toplam 500 milyona felan geliyor. Bu fiyat normal mi?

Arkadaşım o fiyatta bir yanlışlık vardır b den a2 ye geçiş için fiyat çok fazla tabi ben adana mersin civarı için konuşuyorum zaten trafik masrafları her yerde aynıdır ama 200 ytl kurs için biraz fazla. bende bu işlemlerle uğraşıyorum yaklaşık 300ytl ye filan mal olmasını bekliyorum belki daha az olacak 25ytl sınav harcına verdim,100ytl kursa, 30 ytl sağlık raporuna trafik masrafları hakkında pek bilgim yok ama konyadan yılmazz arkadaşım aldı b den a2 yi 300 ytl diyordu benmde o fiyata bir şey olacak tahmin ediyorum:silent: sen biraz daha artaştır:silent:

efsane09' Alıntı:

NASIL ARKADASLAR MAKINA GORUSLERINIZI BEKLIYORUM

Çok güzel görünüyor, güle güle bin. Safebeti kaç liraya aldın rengi çok yakışmış? Safebeti daha ayrıntılı gösteren foto yayınlayabilirsen sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar