Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayırlısı olsun maksi..bu arada benim motorun fazla yakmaya basladı sanırım..bir depo ile 110 km gitti...ne gibi bi ayar yaptirabilirim daha az yakmasi için..sanirim karbüratörü degiştikten sonra böle yakmaya basladi ????

Dün motoru teslim aldım.Bugün de dersaneye gittim sabahtan.Gittiğim yer sıkışık bir yer biraz.Parkettim çapraz arkamdam 1 tane bayan sürücülü fiesta geldi o da parketti.Açtı camı sen buraya parkedersen ben çıkamam çek motoru dedi.Ben de rahat çıkabileceğin yer arıyorsan burada ne işin var dedim bütün arabalar kıç kıça zaten.O arada çocuk polisi geçiyordu hatunu gördü gaza geldi bas git buradan yaptı ben de motorun üstündeydim bulaşmıyayım şuna dedim tam gidiyorum, evraklarına da bakmıyorum haaa dedi hatuna artislik yapıyor o. çocuğu.Çektim kenara bak ulan neye bakacaksan dedim attım üstüne ehliyeti ruhsatı.Bu da çıkarttı bütün yaprakları geri verdi.Eksik bir şey yok.O arada da tartıştık yol üstünde.Sabah ne güzel çıktım evden şerefsizin yaptığına bak yahu.Derse de girmedim moral felan kalmadı...

Dün motoru teslim aldım.Bugün de dersaneye gittim sabahtan.Gittiğim yer sıkışık bir yer biraz.Parkettim çapraz arkamdam 1 tane bayan sürücülü fiesta geldi o da parketti.Açtı camı sen buraya parkedersen ben çıkamam çek motoru dedi.Ben de rahat çıkabileceğin yer arıyorsan burada ne işin var dedim bütün arabalar kıç kıça zaten.O arada çocuk polisi geçiyordu hatunu gördü gaza geldi bas git buradan yaptı ben de motorun üstündeydim bulaşmıyayım şuna dedim tam gidiyorum, evraklarına da bakmıyorum haaa dedi hatuna artislik yapıyor o. çocuğu.Çektim kenara bak ulan neye bakacaksan dedim attım üstüne ehliyeti ruhsatı.Bu da çıkarttı bütün yaprakları geri verdi.Eksik bir şey yok.O arada da tartıştık yol üstünde.Sabah ne güzel çıktım evden şerefsizin yaptığına bak yahu.Derse de girmedim moral felan kalmadı...

şubatta benzer bir olay yüzünden davam var. adamın iftiraları yüzünden ikimiz de müşteki sanığız. adam bana saldırdı ama onun ifadesine göre ben adama küfretmişim. böyle olay başınıza gelirse bir iki yumruk yedikten sonra Allah yarattı demeden kavga edin. haklı bile olsanız kavga çıkaran kişiyle aynı cezayı, 3 ay hapis, alıyorsunuz. bari içiniz soğusun.

ümit: motorun kontağını açınca en altta olan şarj göstergesi 12ye çıkacak. motoru çalıştırdıktan sonra da işaretçinin az biraz yukarı çıkması gerekiyor.

benim aylardır yaktığım yakıtı yakıyorsun. ama geçen depoda 4.2 litre ile 142 km gittim. bende şaşırdım. sanırım asbest katılmayan bir depodan benzin aldım diye böyle oldu.

ybr city'nin yuvarlak farlı ybrden farkı yok. sadece kafa grenajı değişik. kare far var. esd ile farkı ise karbüratöründeki ufak bir değişiklik. gene aynı yakıyor.

Sabrediyorum bu sene PMYO felan deniyeceğim.Sabıka olmaması lazım.Yoksa dayaklık adam çok.Durduk yere bir şey yapmam ben genelde ortamı terketmeyi tercih ederim.Şimdi diyorum bi 600 lük olsaydı altımda, tekmeyi sallasaydım arka stopa sonra gazlasaydım, yarım maaş girseydi bu ay bu şerefsize...

1 ay önce yaşadığım tekleme sorunu geri geldi.Her kalkışta yapıyor.Kayıştan da olabilir.Arka çanta taktırdım tak tak tak sesler geliyor çok rahatsız edici.İyice soğudum artık satacağım kredi mredi CBF150 alacağım..

pmyo iyidir. 2 sene yatılı okuduktan sonra 2.5 milyar maaşa başlarsın. emniyetteyim biliyorsunuzdur. 12 saat çalış 36 saat dinlen. 12 saatin de 6 saatinde nöbettesin. tabi polis okulundaki polisler böyle. asayiş karakol bunları bilmem ama bizim burası resmen çiftlik bir polise göre. verilen emri yerine getirdikten sonra sıkıntı yaşamazsın tavsiye ederim özellikle Türkiye şartlarında.

arka varyatörünü kontrol ettirdin mi? balataları bitmeye yakın öyle yapıyor. kalkışta acayip sarsıntı ve vuruntu oluyor. 3000 devri geçtikten sonra hızlanmaya baslıyorsun. çanta dibine de iç lastikten parçalar atmanı öneririn ve ya musluk contası.

dediğini ben de yarın yapacağım hayırlısıyla. 3.150ye 2010 model ybr city alıyorum. tabi benim şansım; burdan taa istanbula unnamed'in ybrsini almaya gittim alamadan döndüm. bunda böyle olmasa bari.

Motor gerçi 3000 km de ama her türlü arızayı beklerim.Varyatörden gaza dokununca tık diye bir ses geliyordu.Sonra teklemeye dönüştü.Ben yine karbüratörden şüpheleniyorum çünkü rölanti de çok dengesiz.Devir 3000 e kadar çıkıyor sonra 1500 altına düşüyor gaz vermezsem stop ediyor...Aldığımdan beri şöyle sorunlardan kurtulup rahatça binemedim şu motora...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
pmyo iyidir. 2 sene yatılı okuduktan sonra 2.5 milyar maaşa başlarsın. emniyetteyim biliyorsunuzdur. 12 saat çalış 36 saat dinlen. 12 saatin de 6 saatinde nöbettesin. tabi polis okulundaki polisler böyle. asayiş karakol bunları bilmem ama bizim burası resmen çiftlik bir polise göre. verilen emri yerine getirdikten sonra sıkıntı yaşamazsın tavsiye ederim özellikle Türkiye şartlarında.

arka varyatörünü kontrol ettirdin mi? balataları bitmeye yakın öyle yapıyor. kalkışta acayip sarsıntı ve vuruntu oluyor. 3000 devri geçtikten sonra hızlanmaya baslıyorsun. çanta dibine de iç lastikten parçalar atmanı öneririn ve ya musluk contası.

dediğini ben de yarın yapacağım hayırlısıyla. 3.150ye 2010 model ybr city alıyorum. tabi benim şansım; burdan taa istanbula unnamed'in ybrsini almaya gittim alamadan döndüm. bunda böyle olmasa bari.

Zc'ye elveda diyorsunuz yani,hakkınızda hayırlısı olsun,sevindim sizin adınıza..

Bende zcden sonra cbf,ybr falan düşünüyorum da fakat bunların son hızları cok iyi bakımlı bi zcden çok çok fazla değil sanırım. Kalite konusunda zaten piyasada durumları zaten belli.. Hız konusunda zcden sonra bunlar ne kadar tatmin eder,merak ediyorum..

Yunus kardeşim sen uyma kimseye o sinirle motosikletin üstünde Allah korusun bi sorun yaşarsın,iki üç dingil yüzünden keyfini hiç bozma...

Ama şu bi gerçek altımızda 600 lük yada 1000 lik bi ss olsa,insanların muameleleri bile cok farklı oluyor... Ye kürküm ye hesabı...

Son düzenleme:
Zc'ye elveda diyorsunuz yani,hakkınızda hayırlısı olsun,sevindim sizin adınıza..

Bende zcden sonra cbf,ybr falan düşünüyorum da fakat bunların son hızları cok iyi bakımlı bi zcden çok çok fazla değil sanırım. Kalite konusunda zaten piyasada durumları zaten belli.. Hız konusunda zcden sonra bunlar ne kadar tatmin eder,merak ediyorum..

vitesli öğrenmek için ybr istiyorum. ayrıca aralarında 20-30 km hız farkı var. az yakıt, sorunsuzluk, yedek parça bolluğu, tamirci bolluğu... zc de bende kalacak. yazın elbet bi alıcı çıkar...

Sabrediyorum bu sene PMYO felan deniyeceğim.Sabıka olmaması lazım.Yoksa dayaklık adam çok.Durduk yere bir şey yapmam ben genelde ortamı terketmeyi tercih ederim.Şimdi diyorum bi 600 lük olsaydı altımda, tekmeyi sallasaydım arka stopa sonra gazlasaydım, yarım maaş girseydi bu ay bu şerefsize...

1 ay önce yaşadığım tekleme sorunu geri geldi.Her kalkışta yapıyor.Kayıştan da olabilir.Arka çanta taktırdım tak tak tak sesler geliyor çok rahatsız edici.İyice soğudum artık satacağım kredi mredi CBF150 alacağım..
cbf 150 aldıktan sonra diyiceğin ilk laf şükürler olsun yakıtıda sana öle az gelicekki durmadan gezersin rahatıda cabası 4.2lt 142km yi ben çift silindir hyo ile gerçi enjesiyonlu ondan olabilir ama yakalıyorum ybr veya cbf almanız isabetli olur zc performansına göre bence fazla tüketiyor ybrde güzel tercih maxi97 inşşah alırsınız 2nizde istediğinizi---- bu arada kampanya 31 aralıkta biticek ama cbf i suan sıfırını peşin fiyatına 12 taksite veriyorlar bu ara almayı düşünenler için bence cok güzel bi şans

Son düzenleme:
cbf 150 aldıktan sonra diyiceğin ilk laf şükürler olsun yakıtıda sana öle az gelicekki durmadan gezersin rahatıda cabası 4.2lt 142km yi ben çift silindir hyo ile gerçi enjesiyonlu ondan olabilir ama yakalıyorum ybr veya cbf almanız isabetli olur zc performansına göre bence fazla tüketiyor ybrde güzel tercih maxi97 inşşah alırsınız 2nizde istediğinizi---- bu arada kampanya 31 aralıkta biticek ama cbf i suan sıfırını peşin fiyatına 12 taksite veriyorlar bu ara almayı düşünenler için bence cok güzel bi şans

cbfye karşı bir önyargı oluştu bende. alınır ama ne bileyim, bana sorunsuzluk lazım. malum malatyada usta bulamadım. işimi şansa bırakamam. yüzde bir ile olsa şansa bırakamam.

seneye bu zaman da güzel bir cbr 250 alırım artık.

2010 model kırmızı ybr citymi aldım. toplam maliyeti 3290 tl oldu. zc de duruyor. kar yağışından ötürü ybryi elazığ'dan malatya'ya getiremedim. pazartesi getiririm inşallah.

salı günü hangi motora binsem acaba :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı,uğurlu olsun,Allah kazasız,belasız,güzel günlerde kullamayı nasip etsin.

çok sağolun arkadaşlar hepiniz daha iyilerine binersiniz inşallah.

ybrde bi aküyü değiştim. su ekleyip şarj ettirsem de olurdu ama gerek yok dedim. koruma demiri taktırdım. yağını değiştirdim, arka freni ayarlattım. şimdi malatyadayım. zcdeki elcikleri ve ön camı söktüm. yalnız dize gelen rüzgarı nasıl engellerim onunla ilgili bir fikrim yok. zcnin diz örtüsü var ama scooter için. ayağın oradan ortaya kadar 2ye kesip yaptırabilirim ama ybr diz örtüsü almak daha mantıklı gibi. ve ya koruma demirine plastik plaka takıyorlar kuryeler. ondan da yapabilirim. bakalım artık. toplam 3.380 lira masrafım oldu.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Artık bu masrafların haricinde bakım ve yakıt masrafınız olur umarım. Allah hep iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

Bende zcye ekstra masraf yapmaktan vazgeçtim,tvs apache ve cbf 150'yi araştırmaya başladım..

Artık bu masrafların haricinde bakım ve yakıt masrafınız olur umarım. Allah hep iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

Bende zcye ekstra masraf yapmaktan vazgeçtim,tvs apache ve cbf 150'yi araştırmaya başladım..

Uğur şubat ayında ben motorumu satmayı düşünüyorum kısmetse yaza doğru hyosung alacağım. ilgilenirsen haberleşiriz. 2500 tl düşünüyorum ama bişeyler yaparız :)

2008 model 22500 km de temiz motor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar