Ümit aklıma soktun bugün atladım ben de motora doğru çim futbol sahasına

Geçen haftayı çok kötü geçirdiğimden 1 haftadır ellemiyordum motoru bugün güzel bir gün oldu.Bi o kadar da hareketliydi.Motoru garajdan çıkardım benzinliğe giderken benzin bitti, 2 km ittim bu gibi havada sucuk gibi oldum üstüm kalın olduğundan.Eve döndüm peder beyin arabası çalışmıyor Eskişehir dün -22C'yi gördü arabada gram antifriz yok tabiki ne kadar su varsa donmuş.Bütün boruları söktük buzları temizledik radyatörü su dinlendirme kabını boşalttık.BP'den 3 lt antifriz aldım koydum, bu sefer de LPG kafası devirdaim yapmadığı için gaz kesiyordu.Kapalı kutu gibi olduğundan içindeki buzları temizleyemedik tabiki.Benzine alıp araç suyunu ısıttım LPG kafasına da bir yandan elektrikli ısıtıcı bir yandan saç kurutma makinesi içindeki buzu eritmeye çalıştık.3 saatin sonunda olay başarı ile sonuçlandı.Seviyorum ben bu samarayı isterse -50C olsun benzinde tek marşta çalışıp hareket eden nadir araçlardan... Bugünkü gezi fotoğrafları da birazdan...
---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 20:12 ----------
14.00 civarı...Yola çıkmaya son hazırlık...
Motor çok kirli kaldı 3-4 benzin istasyonu dolaştım ama yıkama yapan bir yer bulamadım.Kirli haliyle idare edicez artık...
Ve çim saha

Karda sürmenin zevkini burada aldım asvalt üzerinde çok tedirgin oluyordum.Doya doya patinaj çektirdim.
Günün fotoğrafı...
Patinajdan sonra ortaya çıkan mavi çizgiler dikkatimi çekti fotoğraflayayım dedim.Makine güzel çekiyor ama ben nereyi çekeceğimi bilmiyorum:silent:
Değiştirdiğimde motorun gidişinde pek bir fark hissetmediğim ama 3500 km sonunda bu hale gelen hava filtresi.
Ve son olarak 19 yaşındaki emektar Lada.
İzlediğiniz için teşekkürler.Gün sonunda canımı sıkan tek şey bugün km teli çıktı.Kazadan sonra motoru teslim aldığımda oradan tak tuk sesler geliyordu.İyi sıkmamışlar sanırım.Ön tarafı açmaya üşendim şimdi açma sebebi çıktı ortaya.Servise diyecek bir şey yok az para da değil 713 lira aldın arkadaşım bu kadar zor mu bu ayrıntılar.Arka stobu da tam oturtamamışlar.Boşluk var.Neyse artık...Herkese iyi akşamlar...