pmyo iyidir. 2 sene yatılı okuduktan sonra 2.5 milyar maaşa başlarsın. emniyetteyim biliyorsunuzdur. 12 saat çalış 36 saat dinlen. 12 saatin de 6 saatinde nöbettesin. tabi polis okulundaki polisler böyle. asayiş karakol bunları bilmem ama bizim burası resmen çiftlik bir polise göre. verilen emri yerine getirdikten sonra sıkıntı yaşamazsın tavsiye ederim özellikle Türkiye şartlarında.
arka varyatörünü kontrol ettirdin mi? balataları bitmeye yakın öyle yapıyor. kalkışta acayip sarsıntı ve vuruntu oluyor. 3000 devri geçtikten sonra hızlanmaya baslıyorsun. çanta dibine de iç lastikten parçalar atmanı öneririn ve ya musluk contası.
dediğini ben de yarın yapacağım hayırlısıyla. 3.150ye 2010 model ybr city alıyorum. tabi benim şansım; burdan taa istanbula unnamed'in ybrsini almaya gittim alamadan döndüm. bunda böyle olmasa bari.
Zc'ye elveda diyorsunuz yani,hakkınızda hayırlısı olsun,sevindim sizin adınıza..
Bende zcden sonra cbf,ybr falan düşünüyorum da fakat bunların son hızları cok iyi bakımlı bi zcden çok çok fazla değil sanırım. Kalite konusunda zaten piyasada durumları zaten belli.. Hız konusunda zcden sonra bunlar ne kadar tatmin eder,merak ediyorum..
Yunus kardeşim sen uyma kimseye o sinirle motosikletin üstünde Allah korusun bi sorun yaşarsın,iki üç dingil yüzünden keyfini hiç bozma...
Ama şu bi gerçek altımızda 600 lük yada 1000 lik bi ss olsa,insanların muameleleri bile cok farklı oluyor... Ye kürküm ye hesabı...