Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben doğma buyume gölcüklüyüm ama değirmenderede oturuyorum şuan o motor biraz pahalı bence o motorun ederi 800/900 çünkü hergün görüyorum motoru

Teşekkür ederim ben işin acemisiyim piyasa hakkında da yeni yeni birseyler ogrenmeye calısıyorum,başka alternatiflere de bakıyorum,araştıyorum bi tane de Gebze'de buldum 150 ZC 4500 km civarında.

Siz motorunuzdan memnun musunuz,ikinci el alsam almaya değer bi motor mudur ?

Son düzenleme:
benim motor 4900 civarı 2000 de almıştım hiç sorun yaşamadım hele tek bineceksen kolay kolay sıkıntı yaşamazsın çok ısındığı zaman eksozdan bi zırıltı geliyor tek yaşadıgım sıkıntı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
MaşAllah çok güzel yapmışsınız,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin,ben tek binmeyi düşünüyorum tabi de bazen değirmenderedeki villaların olduğu yerlere de iki kişi cıkartır mı bu motor,oralar malum oldukça eğimli..

maxi geçmiş olsun....
sağlam bi kaynak yaptır...olmadı vida attırma üst korumaya orayıda kaynattır....

hakikaten ya, zaten sırf görüntü için durmuyor mu orada... gene de delikleri doldursak iyi olacak.

bu motoru alacaklara tavsiyem suzuki an125ler var onlara bir binin, sonra da zcye binin. hangisi hoşunuza giderse, fiyatına göre de karşılaştırarak öyle alın.

ben bu motoru 0 km aldım. memnunum ama keşke yamaha ybr125 alsaymışım diyorum. 2 000 lira daha verip sorunsuz bir makinaya binmek varken hata etmişim.

benim motor sanki çekişten düşmüş gibi gelio bana .karbüratör temizligini kendimiz yapabilirmiyiz..hava filtresini yeni degiştirdim.neden olabilir acaba..düzde iyi gidioda bayırda sanki biri çekio arkadan.=??????????

karbüratörün bozulacağına ihtimal vermiyorum...
lakin ya kayışına bak yada varyatör sistemine bir göz at ümit..
benimki ilk 2000de arıza çıkartmıştı varyatörden...

geçen 2000 bakımına gitiim adama dedim abi kayışa bakalım ne durumdada adam yok açmadı abi.sanırım kendim çözemem bu durumu..bi servise gitirem demi

geçen 2000 bakımına gitiim adama dedim abi kayışa bakalım ne durumdada adam yok açmadı abi.sanırım kendim çözemem bu durumu..bi servise gitirem demi

o üstündeki kayış 2007den beri üzerinde. kauçuk malzeme olduğu için normalde ömrünü tamamlamış. eğer değişirsen tekere iletilen güç artacağı için yokuşta rahat edersin. varyatör bilyalarına da baktır ve her bilyaya 1 damla gres yağı harici yağ sürdürtme.

en iyisini edersin..
kayışını sakın orjinalini takma...
bando taktır yada buz motora gidip mıtsobashi taktır...

abi buz motora gidem de buz motora sormustum adam 60 liraya takarım demişti.birde servis harici taktırırsam garantiyi iptal etmezmi..mondial servislerinde bando kayış bulunuyomu veya digerinden.servislerdeki kayış orjınal kayışlarındanmı

yav ne garantisi ALlah'ını seversen ümit:)
garanti fasa fiso inan bana...
ilk zamanlar bende senin gibi düşünüyordum aman servis dedikçe param cebimden uçmaya başladı...
ne zamanki devreye kendim ve ustam girdi motor o zaman adam oldu...
yinede karar senin...
serviste vardır bando sorarsın...

yaaa bemim motor 4930 km de hiç sorun yaşamadım eksoz zırıltısı dışında ne kayış ne buji değiştim ??? hava filtresi yağ değiştim sonra devam anlamadım gitti benmi şanslıyım bazı arkadaşlarmı çok şansız ??

benimkindede sorun yokta bayırda sanki biri arkadan çekiomuş gibi oluo..benzinde kirli olabilir yani kayışta sorun olsaydı şimdiye kadar kopardı zaten.ama markalı bi kayışla degişmek en iyisi tabi.

benim koltuk altında sadece yedek kayış var okadar :)

---------- Post added at 04:37 ---------- Previous post was at 04:28 ----------

en hızlı 250 cc motor hangisi honda cbr 250 mi kawazaki 250r hyo250r

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar