Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@engin-x: aynanın bağlı olduğu üzerinde sinyal düğmesi falan olan kısım dahil mi bu dönmeye? eğer böyleyse sanırım sinyal düğmesinin bağlı olduğu plastik kısmı kırmışsın, benim de kırılmıştı. silikonla sabitledikten sonra sorunum kalmadı. yok bu değilse ayna demirinin üzerindeki kauçuk-plastik mazlemeyi gidona bağlandığı yerden yukarı doğru kaldır, orada siyah bir somun göreceksin. onu sıkarak istediğin gibi sabitlersin. eğer sadece ayna kısmı düşüyorsa aynanın içini açmak lazım.

benim aynayı tutan uzun boru aşağı doğru esniyor hem de dibinden son haddine kadar sıkılmasına rağmen; silikonla yada sıvı contayla tekrar denemek gerekir.

Arkadaşlar bi de tekerlere kaç hava basıyorsunuz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 ----------

ben işe 12.5 km yi 50-60 km hız ortalamayla gidiyorum ve depoyu doldurunca yaklaşık 17 TL ile henüz tam ölçemediğim halde 100-120 km civarı gidiyor galiba.

Sizde de ortalama bu kadar mı gidiyor?

ben gecende 17 tl bir depo benzinle 140 km gittim ..ondan sonra hesaplamadım yaklasık 120_160 km gidiyor...lastik havasına gelince ön arka farklı olu o 32 sanırım

Selam arkadaşlar, motor eve dün gelmiş sıfır km almıştık önceki yazılardan hatırlayan olur belki daha yüzünü göremedim ünv yaz okulundan dolayı adam muayanesini faturasını vs göndermemiş babam arayınca 2 3 gün sonra kargo ile yollayacağını söylemiş garip geldi bana biraz motor evdeyken muayane fatura vs nasıl gönderecek ki bilgisi olan varmı bu konu hakkında yoksa motora gerek olmadan gönderebiliormu muayane kağıtlarını vs:)

muayene kağıdı değil o...
faturasını kesecektir...ki o işte bir terslk var faturasız malı nasıl gnderebiliyorki?
kafam karıştı benim...

Biz adamı biraz sık boğaz ettik hemen göndersin diye oda aceleyle kargoya vermiş olabilir diye düşünüyorum yarın babamı arayıp sorsun bakalım birde fatura için bizden kimlik fotokobisi istemişti onuda göndermiştik aksi bişey olsa öyle bişe istemezdi sanırım bu arada faturayı gönderince motorla faturanın uyuşup uyuşmadığını nasıl anlayabiliriz yani demek istediğim şu motorun seri numarası vs varmı fazla anlamıyorum kusura bakmayın açıklayamadım fatura ile motorun üzerinde numaralar vs :)

ön panelde kapağın altında şase numarasın var...
orta ayağın sağında veya solunda hem şase hemde motor numarası var...
ordan karşılaştırma yapabilirsiniz....

Sağolun, fatura gelince telefondan tarif edeceğim babamda orta yaşlı fazla anlayacağını sanmıyorum ama artık yapıcaz birşeyler bakalım sağlam yere bağlıyalımda biz ipimizi baştan demi :p

güzel kardeşm yeni motorun muayenesi 3 sene olur...
buda trafik tescl tarihinden itibaren başlar...
muayeneye muhabbetini lafın gelişide yazmış olabilir...
2014 ün 7. ayında muayene yapılır bu motora...

Hmm anladım sağol şu fatura gelsin birde zaten hiç bir işim tam olmadı hep böle yarım yamalak deli olmamak elde değil fatura gelince o numaraları karşılaştırmak lazım veya zaten ruhsat plaka çıkartırken sorun varsa işlemler gerçekleşmez değil mi ?

Merhaba arkadaşlar.

Kilometre göstergesini değiştiricem sipariş ettim..
Hazır ustanın eli değmişken ön farlarıda değiştirtiyim diyorum gece önümü göremiyorum.

Ön farlar için tavsiyelerinizi bekliyorum.
Birde elin değimişken şuda kötü şunuda değiştir dediğiniz bi parça var mıdır?

ön fara çözüm xenon dur veya ek olarak sis farı.xenonda normal xenon deil mercekli zenon burda kullanan bazı arkadalar var onlarda bilgilerini yazarlar

mercekli zenon zahmetli ve pahalı ümit sen kendi veya benim çözümlerimi tavsiye et bence kolay ve uygun bizim çözümler

valla ben sis farı taktım.resimde görüldügü gibi daha uygın parklara bagladım arayada anahtar koyabilirsin...ii gösteren sis farları var geçmis konulara baktiginda görebileceksin

Slmlar arkadaşlar.. Bizim 150 zcyi adam olduğu yerdede olsa çalıştırın demiş ben üniversitede olduğum için kullanamıyorum bu ne kadar doğrudur yani çalışmazsa bir şey olmaz diye düşünüyorum ben ,doğrusu nedir bilgilendirirmisiniz

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba;
Ben de Mondial 150 zc almayı düşünüyorum. Bana yakın bir adreste 2.el buldum. Fakat motor ilanında satıcı olan arkadaş şu sorunlardan bahsetmiş;

Hataları dikiz aynası dibi kırık ...Yan Alt plastiğinde çizikler var
İlan linki de burada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-kocaeliden-satilik-53186966/detay/

Alınabilirliği konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar