Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar, kırmızı da beklerken 1dk dan fazla bekleyeceksem motoru kapatıyorum. İşe giderken en az 2 ışıkta kapatıyor ve yeşil yanana kadar hazır olmaya özen gösterip yeşilde arkamdakileri bekletmemek için hızlı davranıyorum.

Siz kırmızı da beklerken kapatıyor musunuz motoru?

yanlış yapıyorsunuz marş motorunuz kısa sonra gidecektir
marş motoru 35 tl en son satmadan önce taktırmıştım

evet bencede yanlis yani 1 dk çalismis ne yakacakki..ayrıca birde stoptan sonra çalışmadıgını düsün arkadakiler daatn daatkafani sisirir.bence gerek yok derimm..ayrıca motor o an sıcak olacaktır stop etmek yararlımıdır zararlımıdır tartışılır

Motor yarın kargodan geliyor ve ben göremiyorum :) yaz okulu üniversite hehe :) 1.5 ay nasıl sabredicem yahu motora binmeden heycanlandım zaten şansa bak ya :)

motoru stop etmeye hiç gerek yok..
çalıştırırken beklediğinizden daha fazlasını yakıyorsunuz...
çin malı kask almayın...
sterseniz 100 liralık motora binin can sağlığı en güzelidir...
siz full koruma giyinin bu kendinize verdiğiniz değeri gösterir...

ben mont ve ls2 kaskla çok rahatım ayrı bi hava oluyor :)
bu mtorda başım belada zaten bileklerimi inanılmaz ağrıtıyor :S

o ağrıları az çekmedim wolky:)
taş taşımış gibi oluyordum...
en güzeli enduro tarzı motorlar yormayacak ab:)

birde benim ellerim çok terler inanılmaz yani damla damla akar
e elim terliyince gaz kolunu tutmak zorlaşıyor :pr:

iyi geceler gençler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 ----------

ümit_150_zc sendemi online sin,

yanlış yapıyorsunuz marş motorunuz kısa sonra gidecektir
marş motoru 35 tl en son satmadan önce taktırmıştım

evet riskli bi iş...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------

motoru stop etmeye hiç gerek yok..
çalıştırırken beklediğinizden daha fazlasını yakıyorsunuz...
çin malı kask almayın...
isterseniz 100 liralık motora binin can sağlığı en güzelidir...
siz full koruma giyinin bu kendinize verdiğiniz değeri gösterir...

evet önce güvenlik...bu arada mondial yedek parçaya o kaskı sormuştum; işte e-mailim ve gelen cevap:

merhaba,
Mondial 150 ZC kullanıcısıyım. http://www.mondialyp.com/?part=urun_detay&urunid=241&katid=407&ust_kat_id=404#sayfa_basi adresindeki kask koruyucu özelliği olan ciddi bir ürün müdür yoksa ucuz çin ürünleri gibi midir?
saygılarımla,

İyi çalışmalar Engin bey,

Bahsi geçen ksakımızla ilgili bugüne dek her hangi bir şikayet almamakla beraber, aynı sayfada “YARI ACIK KASK KAPLAMALI CN L” olarak geçen “EK15.06C04.020” kodlu yarı açık kaskımızdan daha çok memnun kalacağınız düşüncesindeyim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------

ben mont ve ls2 kaskla çok rahatım ayrı bi hava oluyor :)
bu mtorda başım belada zaten bileklerimi inanılmaz ağrıtıyor :S

evet ben de motor kullanmaya devam edeceksem LS2 kask ve rüzgar geçirmeyen korumalı bir mont alacam. Tahmin ediyorum yaz sonu motoru bodruma kaldırır ve mayısa kadar çıkarmam bu tarafın rüzgarında...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 ----------

arkadaşlar seyir halindeyken sol aynam sabit durmayıp yavaş yavaş aşaığa doğru düşüyor, her 5-10 dk da bir aynayı tekrar görüşüme uygun pozisyona getiriyorum ama bu arada dikkatim dağılıyor. servisteki usta "abi bu düzelmez, alttan zaten sıkılmış, diğer yerden de yayı var; bunlar böyle..." dedi

var mı aynı sıkıntıyı yaşayan?

evet bende de cvar aynı sıkıntı.benımde sol aynam sürekli dönüyo....ben bi çözüm bulamadım çözüm önerisi olan varmı

@engin-x: aynanın bağlı olduğu üzerinde sinyal düğmesi falan olan kısım dahil mi bu dönmeye? eğer böyleyse sanırım sinyal düğmesinin bağlı olduğu plastik kısmı kırmışsın, benim de kırılmıştı. silikonla sabitledikten sonra sorunum kalmadı. yok bu değilse ayna demirinin üzerindeki kauçuk-plastik mazlemeyi gidona bağlandığı yerden yukarı doğru kaldır, orada siyah bir somun göreceksin. onu sıkarak istediğin gibi sabitlersin. eğer sadece ayna kısmı düşüyorsa aynanın içini açmak lazım.

vidaları gevşet sıvı conta yada silikon sür sonra sık yada vidaları iyice sök altına biraz şamrel kes koy sık :)

o problem beninkindede vardı...
komple düğmelerin olduğu yerden oynuyordu:)
çözüm bulamadan satıverdik:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar