yanlış yapıyorsunuz marş motorunuz kısa sonra gidecektir
marş motoru 35 tl en son satmadan önce taktırmıştım
evet riskli bi iş...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------
motoru stop etmeye hiç gerek yok..
çalıştırırken beklediğinizden daha fazlasını yakıyorsunuz...
çin malı kask almayın...
isterseniz 100 liralık motora binin can sağlığı en güzelidir...
siz full koruma giyinin bu kendinize verdiğiniz değeri gösterir...
evet önce güvenlik...bu arada mondial yedek parçaya o kaskı sormuştum; işte e-mailim ve gelen cevap:
merhaba,
Mondial 150 ZC kullanıcısıyım.
http://www.mondialyp.com/?part=urun_detay&urunid=241&katid=407&ust_kat_id=404#sayfa_basi adresindeki kask koruyucu özelliği olan ciddi bir ürün müdür yoksa ucuz çin ürünleri gibi midir?
saygılarımla,
İyi çalışmalar Engin bey,
Bahsi geçen ksakımızla ilgili bugüne dek her hangi bir şikayet almamakla beraber, aynı sayfada YARI ACIK KASK KAPLAMALI CN L olarak geçen EK15.06C04.020 kodlu yarı açık kaskımızdan daha çok memnun kalacağınız düşüncesindeyim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------
ben mont ve ls2 kaskla çok rahatım ayrı bi hava oluyor

bu mtorda başım belada zaten bileklerimi inanılmaz ağrıtıyor :S
evet ben de motor kullanmaya devam edeceksem LS2 kask ve rüzgar geçirmeyen korumalı bir mont alacam. Tahmin ediyorum yaz sonu motoru bodruma kaldırır ve mayısa kadar çıkarmam bu tarafın rüzgarında...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 ----------
arkadaşlar seyir halindeyken sol aynam sabit durmayıp yavaş yavaş aşaığa doğru düşüyor, her 5-10 dk da bir aynayı tekrar görüşüme uygun pozisyona getiriyorum ama bu arada dikkatim dağılıyor. servisteki usta "abi bu düzelmez, alttan zaten sıkılmış, diğer yerden de yayı var; bunlar böyle..." dedi
var mı aynı sıkıntıyı yaşayan?