Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Onun yerine CBR250R tavsiye ederim 28HP gücünde Yamaha'nın 2 katı.Fiyatı da aynı hemen hemen.

kimse kusura bakmasında yzf dendimi cbr benim için orda bitmiştir...
yzf tam hız ve adrenalin motorudur..
ve şöyle bir durum varki yzf nin topspeed i cbr 250den fazla:)
ceyhun eğerki böyle bir motor düşünüyorsan kesinlikle yzf derim başka birşey demem...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ve şöyle bir durum varki yzf nin topspeed i cbr 250den fazla:)

125cc 15 HP ve internette kısa bir araştırmayla son hızı 135 km/h olduğu söylenen yzf r125
250cc 26 HP ve muhtemelen 160 km/h hıza rahatlıkla ulaşabilen bir motordan daha hızlı?

Sanıyorum Cbr125'le karıştırdın.

iyi bir araştırma yaparsan slayer kullancılara bakarsan ki güvendiğim kullanıcılar var...
170 km hıza çıkabilen bir motor yzf r 125....
ve birde şöyle bir durum varki cbr 250 yi yakından inceleme fırsatın olursa lütfen malzeme kalitesine bir bakıver...
ve şaseyle grenajın arasındaki büyük boşluklara dikkat ediver...
o zaman daha iyi bir kıyaslama ortamın olabilir....

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi bir araştırma yaparsan slayer kullancılara bakarsan ki güvendiğim kullanıcılar var...
170 km hıza çıkabilen bir motor yzf r 125....
ve birde şöyle bir durum varki cbr 250 yi yakından inceleme fırsatın olursa lütfen malzeme kalitesine bir bakıver...
ve şaseyle grenajın arasındaki büyük boşluklara dikkat ediver...
o zaman daha iyi bir kıyaslama ortamın olabilir....

Malzeme kalitesine bir şey demiyorum her 2 motoru da çok incelemedim. Belki dediğin gibi yzf125 daha iyidir. Görünüş olarak da gayet güzel bir motor.
Ama 125cc 15 HP bir motosikletin 170 km/h hıza ulaştığına kesinlikle inanmıyorum. Gözümle görsem bile kadranı yanlış gösteriyor derim yani. Modifiye edilir de yokuş aşağı gidilirse falan belki.

slayer birgün imkan olursa görüşebilirsek motora seni bindirip kendin denettiririz...
bana inanmadıysan en basiti servisine gidip ustasınada sordurtabilirim:)
şimdi abes bir örnek olacak ama ikinci olarak örnek vereceğim motor;
2 zamanlı 125 cc derbi...
bu motordan akrabamda var 180 km hıza ulaşıyor:)
bana göre bir motorun son hızı kullanıcısına bağlıdır...
yaptığı rodajı ve kullanımı çok şeyi değiştirir....

Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdi abes bir örnek olacak ama ikinci olarak örnek vereceğim motor;
2 zamanlı 125 cc derbi...
bu motordan akrabamda var 180 km hıza ulaşıyor:)

2 zamanlı olunca iş değişiyor tabi. O motorla mümkündür.

Yamaha Yfz R125 15HP 4 zamanlı bir motor.Top speed 135 km olarak yazıyor teknik özelliklerde.Sen Aprilia RS125 ile karıştırıyor olmayasın.Bu dediğini yapar 2 zamanlı olduğu için 180'e çıkar ama 45 saniyede çıkar.

YFZ R125'in görünüş olarak hakkını yiyemem çok karizma motor özellikle de jantlar.Ama ne ara hızlanmada ne top speed'te ne de çıkardığı seste bir şey yapamadıktan sonra deponun üstüne yatıp racing pozisyonu almaya gerek yok bana göre.Tabi herkese göre değişir bu neticede satılan bir motor...

bencede 250 r 125 r ı geçer youtubede top speed videoları var motor olarakda beygir olarakda buyuk 250r

---------- Post added at 03:13 ---------- Previous post was at 03:06 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=zedjh39y9nQ&feature=related honda cbr 250r top speed video

http://www.youtube.com/watch?v=en8_2SGzpqI yzf 125r top speed video

---------- Post added at 03:17 ---------- Previous post was at 03:13 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=8fLm7kGuHxI ninja 250r top speed 175km/h!!!!

---------- Post added at 03:20 ---------- Previous post was at 03:17 ----------

en hızlısı ninja

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben bu modeli almayı ciddi ciddi düşünüyordum,fakat 360 sayfayının hepsini tamamen okumadan. Bi arkadaş şasi kırılmasından bahsetmiş önceki sayfalarda.. Bende aldıgım zaman iki kisi kullanıcam genelde.. Kafamda soru işaretleri oluştu. Bu modelden mi araştırmalara devam edeyim yoksa farklı bi model onerir misiniz ?

360 sayfayı okuduğuna göre sadece birkaç arkadaşımızın bu motordan memnun olduğunu görürsün. kalan kısmı çok sorunlu bir motor olduğu konusunda hemfikir. satarken eğer iyi bir zararı göze almazsan son sahibi olman muhtemel.. eski tecrübelerime göre kesinlikle uzak durulması gereken bir model..

Ben bu modeli almayı ciddi ciddi düşünüyordum,fakat 360 sayfayının hepsini tamamen okumadan. Bi arkadaş şasi kırılmasından bahsetmiş önceki sayfalarda.. Bende aldıgım zaman iki kisi kullanıcam genelde.. Kafamda soru işaretleri oluştu. Bu modelden mi araştırmalara devam edeyim yoksa farklı bi model onerir misiniz ?

10 300 km civarındayım. 4 litre ile 110 km gidiyorum. egzoz sıkıntı. yeni egzoz aldım gene vidaları düştü ve üzerindeki krom koruma 2 vida yerinden koptu. yani egzoz kendi kendine 2 delik açtı. bari sesi güzel olsa :) motor kendi kendini apaçi etti :D

malatya belediyesini sürekli açtığı çukurlardan dolayı tebrik ediyorum. 2 egzoz eskitti 10 ayda.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aslında hevesle arastırıyordum yakısıklı iyi bi motor gibi ama teknik anlamda haddinden fazla sorun cıkardıgı yazıyor yorumlarda.. Üstelik bütçem gereği ikinci el alacaktım. Ama vazgecmek hayırlı galiba,çoğu kullanıcı arkadasta satıyor motorunu ..

Allaha çok şükür şimdiye kadar tık demedi. hiç beni yolda koymadı. Otomobil almayı düşündüğüm için satıyorum

1.4 motor gezt im vardı 6 aylık 340 tl vergi ödemek koymuştu kızdım sattım bu motoru aldım 4950 km oldu tık demedi ısınınca zırıltı yapan ekzoz dışında hiç ama hiç sorun yaratmadı yaşadıgım beldede de bu motorla ilgili sıkıntı yaşayan görmedim.düzgün kullanmayıp düzgün bakım yapmayıp motoru bozan parçalayan insanlar 1500 2000 tl verip 8000/10000 tl lik scooter gibi sağlam hızlı dayanıklı olsun istiyorlar

---------- Post added at 02:36 ---------- Previous post was at 02:33 ----------

u.ak güdüzleri boşum gel motoru gör 4950 km civarında değirmendere merkezdeyim

nerde bu millettttttttt

her ne kadar tatlı su motorcusu olmasak da turlamadayız. sırf dün 80-90 km yol yaptım.

egzoz yüzünden tüketimim de 4 litrede 25 kilometre azalmıştı. egzozu da hallettim ama gene zırıltı var. bir vida uydurmuştum ama tam sıkılmıyor büyük geldi sanırım.

valiz taşıyabilmek için arkaya ayakçalış gibi bir şey yaptırmayı düşünüyorum. hava filtresi kapağını da alt taraftan delmem gerekecek. 50 lira dedi 2 boru kaynatmaya... şu mondialin titreşim makinaları 125 ugklerin benim dediğim şekilde malzemeleri var. boş zamannımda çıkmasını bulup halledeceğim inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar