arkadaşlar bir kaç gün önce salı gecesi 01.00'da çıktığım 470 kmlik gezi bugün akşam 5te noktalandı. tek sıkıntım Elazığ'da değiştiğim 25 liralık castrol power1 racing 10-50 yağın tıpanın tam sıkılmaması sebebiyle yolda dökülmesi oldu. 250 gram yağla ayrıca yağa bulanmış bir teker ve arka frenle 50 km yol yaptım.
bu hatayı yapan usta Elazığ'daki oruç motordur. lutfedip arka balatayı değişmekten başka bir şey yapmadı, değişene kadar bir ton mırın kırın etti. arka frensiz, yağa bulanmış tekerle resmen ölümden dönmüşüm adamın yaptığına bakın. ben gene de efendiliğimi bozmayıp motora bir bakmasını söyledim. balatayı değişti motorun sesini dinledi, bi bağırttı o kadar. üstelik "ben bu motor bir daha bakmam, sen çok pimpiriklisin, bu yüzden hiç yapmayacağım hataları senin motorda yapıyorum" dedi. adamın her servisine gidişimde saygısızlık yapmadım, hatta resmen çıraklık yaptım gene de bana "sen bu servise bir daha gelme" dedi. afedersiniz ama si... misin sabaha mı bırakırsın hesabı...
artık ustaların bu tür şerefsizliklerine alıştığım için sakince "ben sana hakkımı helal etmiyorum" dedim defolup evime gittim.
ne malatyada ne elazığda adam gibi usta yok arkadaş. 1 tane yok. 3 kere gittim bi karbüratör temizliği+ayarı ve bir subap ayarı yaptıramadım bu adama!
şunu soracağım, 250 gr yağla yaptığım 50 kilometre motoruma ne kadar zarar vermiştir? 50 gram yağ bile korumaya yetermiş dedi kendini usta zanan şahıs. e peki neden 750 gram koyuyoruz?
moturum rampalarda bazen 65-70e kadar düşsem de sonuç olarak 470 km çok güzel geçti. yokuş aşağı 9500 devirde 110 küsür de yaptım. virajlarda volkswagen caddy tipi araçları sollamak çok zevkliydi. virajlar özellikle çok zevkliydi. kilometreye 0.138 kuruş yaktık ortalama olarak.
kilometre 10860.