arkadaşlar selamlar olsun uzun zamandır yazmadım beni hatırlayanlara selam olsun
Merhaba;
Ben de Mondial 150 zc almayı düşünüyorum. Bana yakın bir adreste 2.el buldum. Fakat motor ilanında satıcı olan arkadaş şu sorunlardan bahsetmiş;
Hataları dikiz aynası dibi kırık ...Yan Alt plastiğinde çizikler var
İlan linki de burada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-kocaeliden-satilik-53186966/detay/
Alınabilirliği konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler...
Slmlar arkadaşlar.. Bizim 150 zcyi adam olduğu yerdede olsa çalıştırın demiş ben üniversitede olduğum için kullanamıyorum bu ne kadar doğrudur yani çalışmazsa bir şey olmaz diye düşünüyorum ben ,doğrusu nedir bilgilendirirmisiniz
arkadaşlar selamlar olsun uzun zamandır yazmadım beni hatırlayanlara selam olsun
bence 1250 o motora çok.ve 7000 km de..benim tavsiyem baskasına yönel.1000 lira 1100 liraya daha iisini bulabilirsin.ayak konulan yere parlak paspas dösenis ordada sorunlar olabilir..
hocam 1000-1100 civarı bulamadım bana yakın yerlerde. 7000 km çok mu bu motor için
bence 1250 o motora çok.ve 7000 km de..benim tavsiyem baskasına yönel.1000 lira 1100 liraya daha iisini bulabilirsin.ayak konulan yere parlak paspas dösenis ordada sorunlar olabilir..
hocam 1000-1100 civarı bulamadım bana yakın yerlerde. 7000 km çok mu bu motor için
evet çok hocam başkalarına bak bence..
evet çok hocam başkalarına bak bence..
Çok teşekkür ederim,sağolun..
motoru olduğu yerde çalıştırmaya ne gerek var onu anlayamadım?
1 ay gibi bir süre motor yatsada birşey olmaz...
sadece ya benzinini tam boşaltın yada full doldurun...
akünün kutup başlarınıda sökebilirsiniz...
diyene bak...
sen hiç konuşma hayatında zc'n bile olmadı:queen::queen:
aga çok yoğunluk var istanbulda..
motor patlaması yaşanıyor...
u.ak arkadaş sen nerde oturuyon ben bu motorun satıldıgı yerde oturuyorum motoruda sahibinide tanıyorum