usta çok uzaksınız bana bide ben phantom a satım zc yi cbf 150 var şuan
6300de phantoma sattım şimdi o 7000 yapmış![]()
doğru satmıştın sn:mrgreen: gel cbfle rolling day yaparız:queen:
usta çok uzaksınız bana bide ben phantom a satım zc yi cbf 150 var şuan
6300de phantoma sattım şimdi o 7000 yapmış![]()
ledler emre ve maxi nin ilgi alanina giriyor...
ustat cik gel bu hafta sonu karsilariz seni...
imreniyorum size izmirden çıkıp gelicem bigün vallahi
bi sorum olucak stoplar için hazır yuvarlak led var demiştiniz bi link verebilirmisiniz bide en kaliteli ve ince su geçirmez led linki size zahmet
sizde geziyemi gidiyorsunuz yoksa stres olmayamı beli değil bu kadarmı tehlikeli bu zc ben durmadan 170km yapmıştım kıştı gerçi bişey olmamıştı 2 kişi tek sorun ışıklardan sonraki kalkışlar zor oluyordu nerdeyse tam gazla kalkıyordu![]()
işte dostum sen uzun yol yapmışsın ben yapmadım bu yüzden tedbirli olmam gerektiğini düşünüyorum ve altımdaki motorda sıfır bi motor değil.ben 10000 lerde aldım şuan 15000 e merdiven dayadım. biraz elden geçmesi lazım motora güvenebilmem için.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------
birde yağ alacaktım bu akşam tereddütte kaldım. sarı kutuda castrol power 1 diye bi yağ var arkasında 2 zamanlı racing motorlar için diye yazıyor. adama sordum 10/40 mı diye anlamam dedi 20 lira fiyatı. ben yinede bilen arkadaşlara danışayim dedim o ise yarın alacağım.

vala usta düşünmüyor değilim karşıyada hiç geçmedim cezbediyosunuz benimotor ayrimi yokki alper...
cbf le gel sen bisey olmaz...
Ybr ile gelende var...
Cok uzak dedigin bizden40-50km fazla yol yapacaksin...
Uploaded with ImageShack.us ben hep bunu kulandım çokta güzeldi
vala usta düşünmüyor değilim karşıyada hiç geçmedim cezbediyosunuz beni![]()
sizce bizim eksozlar kaç derce oluyordur ?
sizce bizim eksozlar kaç derce oluyordur