emre valla bu tarafta otursan her akşam gelirdim yanına yeni birşeyler yapmaya vallasüper cidden yaa
![]()
sen bi ucunda o bi ucunda oturuyor ben aynı şehirdeyiz die saymıyorum bile ayrı şehirler
emre valla bu tarafta otursan her akşam gelirdim yanına yeni birşeyler yapmaya vallasüper cidden yaa
![]()
![]()
sen bi ucunda o bi ucunda oturuyor ben aynı şehirdeyiz die saymıyorum bile ayrı şehirler![]()
oncelikle bir kendinize guven duyun motorfuluk boyle baslar...
motorunuzu bilmeden ona birseyler yapmak saglikli degildir...
Emre ben sana kas gevsetici getiririm![]()
bu zc ciler uykuyu hiç sevmi ya![]()
bende 150zc mi satıyıorum ilgilenenler varsa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sa-sur-kullanilmis-temiz-150zc-46917065/detay
buda ilan numarası : #46917065
MT üyelerine satılırsa daha mutlu olurum fiyattada üzülmezler![]()
uyku problemimize +1 ekliyorum. nedir bu arkadaş... işteki çalışma saatlerim sağolsun.
hesapladım 4400 borcum var, 7500 de öğrenim kredisi. gel de uyur:
valla benimde aynı durum ama sağlığımız yerinde oldugu sürece öderiz kaçınılmazsa keyif al boşverayrıca bu gezi işine varım ama dediğim gibi motor elimde kalır falan sonra oradan getirmeye uğraşmayayim. geçen arkadaşa verdim tam köprüye girerken kayış kopmuş
değiştirdi işte şimdi şahane.. kağıthaneden kadıköye gidene kadar motor boğuluyor kim bilir tuzlaya gelene kadar ne olur.
borç konusunda çok canım sıkkın evde yatıyorum ne okula ne işe gidiyorum. bilgisayar başından kalkmadım 2 gündür. motora baştan aşağı bi bakım yap bence.
mudur herkesin gelmesini osterim....
ama motorun gitmeyecek gibiyse bile bile lades demenin anlami yok...
yinede sen bilirsin...
zorlamadan sakin sakin gidecegiz...
gider diyorsan buyur gel...