Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

oncelikle bir kendinize guven duyun motorfuluk boyle baslar...
motorunuzu bilmeden ona birseyler yapmak saglikli degildir...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 ----------

Emre ben sana kas gevsetici getiririm:)

emre valla bu tarafta otursan her akşam gelirdim yanına yeni birşeyler yapmaya valla :D süper cidden yaa :D

sağolasın yapıoruz bi şeyler işte kendi halimde:cherry: gel herzaman beklerim. bak unnamede benle takılalı motoru ne hale geldi:p:p:p

sen bi ucunda o bi ucunda oturuyor ben aynı şehirdeyiz die saymıyorum bile ayrı şehirler:D

istanbul tuzladan başlar demişler:cat:

oncelikle bir kendinize guven duyun motorfuluk boyle baslar...
motorunuzu bilmeden ona birseyler yapmak saglikli degildir...

Emre ben sana kas gevsetici getiririm:)

bakın bana motorumu nasıl biliorum en küçük vidasına kadar yolda kalsamda büyük keyif alıcam kızımı yolda soymaktan:queen::queen:

kas gevşeticiye gerek yok motorun titresimi beni rahatlatır zaten:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu zc ciler uykuyu hiç sevmi ya :D

zc cilerin uyku problemi var herhalde:)
agalar tekrar hatirlatmakta fayda var bu hafta sonu yol yapicaz nasipse gelmek isteyeni bekleriz...

uyku problemimize +1 ekliyorum. nedir bu arkadaş... işteki çalışma saatlerim sağolsun.

hesapladım 4400 borcum var, 7500 de öğrenim kredisi. gel de uyu:pr:

Allah kolaylık versin maxi:)
ödenir her borç kardeşim yeterki ödeme isteği olsun insanın içinde...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
az sabredin havalar iyice ısınsın şöyle temmuz gibi falan topluca pendik ten şile yaparız ...

zaten sıfırı 1690 değilmi bu motorun ne olursa olsun aradan 3 sene geçmiş trafiğe çıkış tarihi

slm gençler dikkatimi çektide benim motorun diskleri papatya gibi ama çogu zc tam yuvarlak neden acaba ?

bende 150zc mi satıyıorum ilgilenenler varsa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sa-sur-kullanilmis-temiz-150zc-46917065/detay

buda ilan numarası : #46917065

MT üyelerine satılırsa daha mutlu olurum fiyattada üzülmezler :)

vala arkadaşlar kimseyi kırmıyım ama 0 ını buldum 1800 plaka dahil dedi avcılarda pazarlıkla anahtar teslim herşey dahil 1700 kask dahil bıraktı bana 1300-1400 verip 2.el almak mantıklı gelmiyor o fiyatlara gitmez bu motor sahibinden.com ilanı koyulur ama koyulur yani durur ole arada bi ararlar 900tl olurmu derler

uyku problemimize +1 ekliyorum. nedir bu arkadaş... işteki çalışma saatlerim sağolsun.

hesapladım 4400 borcum var, 7500 de öğrenim kredisi. gel de uyu:pr:

valla benimde aynı durum ama sağlığımız yerinde oldugu sürece öderiz kaçınılmazsa keyif al boşver:D ayrıca bu gezi işine varım ama dediğim gibi motor elimde kalır falan sonra oradan getirmeye uğraşmayayim. geçen arkadaşa verdim tam köprüye girerken kayış kopmuş :D değiştirdi işte şimdi şahane.. kağıthaneden kadıköye gidene kadar motor boğuluyor kim bilir tuzlaya gelene kadar ne olur.

valla benimde aynı durum ama sağlığımız yerinde oldugu sürece öderiz kaçınılmazsa keyif al boşver:D ayrıca bu gezi işine varım ama dediğim gibi motor elimde kalır falan sonra oradan getirmeye uğraşmayayim. geçen arkadaşa verdim tam köprüye girerken kayış kopmuş :D değiştirdi işte şimdi şahane.. kağıthaneden kadıköye gidene kadar motor boğuluyor kim bilir tuzlaya gelene kadar ne olur.

borç konusunda çok canım sıkkın evde yatıyorum ne okula ne işe gidiyorum. bilgisayar başından kalkmadım 2 gündür. motora baştan aşağı bi bakım yap bence.

borç konusunda çok canım sıkkın evde yatıyorum ne okula ne işe gidiyorum. bilgisayar başından kalkmadım 2 gündür. motora baştan aşağı bi bakım yap bence.

anlıyorum iş olmayınca kötü ya. bana da bu ay sonu yol gözüküyor gibi işten. hayırlısı olsun hepimiz için. motoru ikinci el aldığımdan dolayı problem çıkarması normal aslında. işt gerek olursa bujileri değiştirmeyi düşünüyorum ki heralde gerek var. bakalım ilerleyen zamanlarda birşeyler yapacağız. borç konusunda inşallah gönlünce olur

mudur herkesin gelmesini osterim....
ama motorun gitmeyecek gibiyse bile bile lades demenin anlami yok...
yinede sen bilirsin...
zorlamadan sakin sakin gidecegiz...
gider diyorsan buyur gel...

mudur herkesin gelmesini osterim....
ama motorun gitmeyecek gibiyse bile bile lades demenin anlami yok...
yinede sen bilirsin...
zorlamadan sakin sakin gidecegiz...
gider diyorsan buyur gel...

ben gelmeyi düşünüyorum pazar günü olacak değil mi. cumartesi çalışıyorum. ve avrupa yakasından geleceğim gelecek arkadaşlar belli olsun ortak bir yerde buluşup gidelim yani ben tuzlayı bilmiyorum.bu taraftan başlarız dalga dalga tuzlaya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar