Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kardesim biliyorsun yola cikacagiz..
ben seni pendikte karsilarim...
numaram var sende herhalde irtibata geceriz seninle...

kardesim biliyorsun yola cikacagiz..
ben seni pendikte karsilarim...
numaram var sende herhalde irtibata geceriz seninle...

evet var kardeşim. sen pendikte mi oturuyorsun valla ben kadıköy bostancı ya kadar geldim heralde o yol pendike kadar devam ediyor:D işte bizim bu taraftan da gelen olursa birlikte geliriz.

haci E-5'ten devam edicesin iste pendiktesin...
koprude beklerim ben sizi...
Karsidan gelecek arkadas olursa ki konu acacam foruma onunla irtibata gecersin...
Beraber gelirsiniz...

anlıyorum iş olmayınca kötü ya. bana da bu ay sonu yol gözüküyor gibi işten. hayırlısı olsun hepimiz için. motoru ikinci el aldığımdan dolayı problem çıkarması normal aslında. işt gerek olursa bujileri değiştirmeyi düşünüyorum ki heralde gerek var. bakalım ilerleyen zamanlarda birşeyler yapacağız. borç konusunda inşallah gönlünce olur

seni yolda bırakabilcekler arasında kayış buji ve motor yağı var sen zaten kayışı değiştirmişin bujini ve yağınıda değiştirirsen problem olcağını sanmıyorum çünkü scooterın çoğu bu nedenlerden yolda bırakıyor.

haydi millet mümkünlü köyüne orda herşey mümkün belki hondayla felan döneriz:queen::queen::queen:

kontrollerini yapiver mudur sen...
emre ile teferruatli gelecegiz...
InsaAllah bir problem cikmazda cikar diye biseyler alcaz yanimiza...

kontrollerini yapiver mudur sen...
emre ile teferruatli gelecegiz...
InsaAllah bir problem cikmazda cikar diye biseyler alcaz yanimiza...

evet ben yanımda malzeme getircem.. ızgara teli, soğumuş yani soğuk sandiviç, kola, 2 tam ekmek, salam, sucuk, tavu,k felan bi şy olursa yol kenarında piknik yaparız onun için takımlar hazır:mrgreen::mrgreen:

arkadaşlar hadi iyi geceler..he birde cidden olası bi durum için takım taklavat ne gerekir tedbir olarak

ula emre ne adamsin yav:)
gozlerim seni ariyordu iyi oldu geldigin...
kardesim alet edevata gerek yok...
malzeme pylasimi yapacaz zaten...

sizde geziyemi gidiyorsunuz yoksa stres olmayamı beli değil bu kadarmı tehlikeli bu zc ben durmadan 170km yapmıştım kıştı gerçi bişey olmamıştı 2 kişi tek sorun ışıklardan sonraki kalkışlar zor oluyordu nerdeyse tam gazla kalkıyordu :D

sizde geziyemi gidiyorsunuz yoksa stres olmayamı beli değil bu kadarmı tehlikeli bu zc ben durmadan 170km yapmıştım kıştı gerçi bişey olmamıştı 2 kişi tek sorun ışıklardan sonraki kalkışlar zor oluyordu nerdeyse tam gazla kalkıyordu :D

bugune kadar bnde çok yol yaptım problem yok zatende snn motor kaç kmde:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar