Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Emre gelin valla bu taraflar çok güzel :) hatta bu tarafta olursa daha çok katılım olur diye düşünüyorum yani ortak bi konu açılırsa her marka motorda gelir :)

Sorma yaa bigün güneşli bigün ful yağmur bune arkadaş motorlarda şaşırdı :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------

Buyrun geçenki gezimden iki fotoğraf :) kusura bakmayın biraz kötü çıkmış

13922.jpg

13936.jpg

Son düzenleme:
Sorma yaa bigün güneşli bigün ful yağmur bune arkadaş motorlarda şaşırdı :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------

Buyrun geçenki gezimden iki fotoğraf :) kusura bakmayın biraz kötü çıkmış

13922.jpg

13936.jpg

BENİ BÖLE TAKSİME GİDİNCE ÇAĞIR ORHANCIM :d:queen:

selam tum arkadaslara bende bugunden itibaren bir 150 zc kullanıcısı oldum.... sayenizde tsk :)

tşk insallah yakın zamanda resimlerimi çeker paylaşırım şimdilik bana musade işe gitme zamanı geldi...

ha unutmadan sorayım resim nasıl ekleniyor ben oyle bir kutucuk göremedim resim ekle diye özür acemiyiz daha :queen:

önce bir resim upload sitesine resmini yüklüyorsun sonra burdaki cevap yazma yerindeki grafik ekle butonuna basıp yapıştırıyorsun tamamdır :)

iyi geceler dostlar.burdaki samimiyetten dolayı herkese teşekkür ediyorum çok iyi niyetli arkadaşlarsınız :) içimden geldi

çanta tamiri

arkadaşlar geçen ay benim arkadaş sağolsun üniversiteye beraber giderken geriye yaslanarak zaten tek dili kırık çantamın ikinci dilini de kırarak tek ayağa düşürmüştü. ben de çözüm arayışlarına girip sanayiye gittim.

demir doğramacılardan birine gidip 15 cmlik delikli profil alıp demir makasıyla çantanın dili eninde kestirdim. 12 delik vardı, 14 kısa vida, somon ve pul aldım. çantanın üzerinde gerekli yerleri işaretledikten sonra plastiği lehim makinasıyla eritip vidalara göre delikler açtım. en öne ikişer, diğer deliklere birer somon attım.

somonlar o kadar uğraşmama rağmen birkaç yerde motorun alt plastik tablasına rasgeldi. oraları da lehim makinasıyla somonlara göre deldikten sonra çanta eskisinden bile güzel oldu.

geçen sigortayı attırdığımda çantanın sinyal stop park kabloları yanmıştı kısa devre yüzünden. ethernet kabloları çok dandik. normal 1.5luk kablo kullandım bu sefer. tek şase hattıyla +ları da ayrı ayrı çektim. 6lı soket de almıştım ama sağolsun satan arkadaş birbiri içine geçmeyen soketleri satmış. 2 farklı soket vermiş sağolsun. ben de direk bağladım. sınavlarım bailadığı için sanayiye gidemiyorum.

sonuç olarak çanta eskisiinden sağlam oldu. 1 milim bile kımıldamıyor. çanta çok az esniyor. şimdiye kadar 200 km yapmama rağmen kırılmadı. belki buradan birilerine lazım olur.

ek: herkese iyi geceler:)

arkadaslar pazar gunki gezi yarin tqm itibariyle kesinlesecek hava duumuna gore gidecegiz bilginiz olsun....

selam arkadaşlar :)

Sabah motoruma binmek üzere gidiyordum birde ne göreyim bu motorda birşey eksik nedir o diye düşünürken :p yerde garibanca duran plakayı ve plakalığı görünce ilk dediğim şey hay aaa..

Büyük ihtimal sitenin veletleri top falan attılar oda dayanamadı düştü :)

10101.jpg

Neyseki sorun fazla büyük değildi iki kelepce bi japon hallettim eskisinden sağlam oldu :)

10168.jpg

Ve ardından kısa bir gezi :) Km sayacındaki 000ları görünce sevindimderken başındaki 7 beni mahçup etti :)

10201.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar