Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam millet bugün saat 4 gibi yola çıktım ve 2 kişi tahmini 100 110 km arası bir yol yaptım maşallah tık demedi motor :) ve yolun büyük bir kısmınıda dipgaz yaptım. benzin konusundada çok cimri valla :) tabi ilk defa bu kadar uzun süre durunca motor üstünde heryerimin ağrıması normaldir diye düşünüyorum :D

iyi forumlar

selam millet bugün saat 4 gibi yola çıktım ve 2 kişi tahmini 100 110 km arası bir yol yaptım maşallah tık demedi motor :) ve yolun büyük bir kısmınıda dipgaz yaptım. benzin konusundada çok cimri valla :) tabi ilk defa bu kadar uzun süre durunca motor üstünde heryerimin ağrıması normaldir diye düşünüyorum :D

iyi forumlar

nerelere gittin:D

valla alper burdan bi kaptırdık sirkeci eminönü taksim nişantaşı osmanbey şişli falan derken döndük ama o civarlarda baya bi turladık :) ordan ortaköye incektim aklıma gelmedi o sırada yorgunluktan :D

valla alper burdan bi kaptırdık sirkeci eminönü taksim nişantaşı osmanbey şişli falan derken döndük ama o civarlarda baya bi turladık :) ordan ortaköye incektim aklıma gelmedi o sırada yorgunluktan :D

bugun 4.30da çıktım yola 80km yol yaptım arasaydın bende katılırdım sana istoça fialn gitim ben:)

hadi yaa.. iyi olurdu valla gelseydin sende keşke :/ neyse artık bir dahakine beraber çıkarız burdan turlaya turlaya gideriz :)

hadi yaa.. iyi olurdu valla gelseydin sende keşke :/ neyse artık bir dahakine beraber çıkarız burdan turlaya turlaya gideriz :)

sülemiyosunki ben nerden biliyim gezceni ben gezmeyi seven adamım yani eminönüne gider durmadan döner yinede sırf sürmek için gezerim :D bi dahakine haber et sahil yolunda çimlerde otururuz mola gezerük :D

arkadaşlar hafta sonu havanın durumuna göre uzun yol yapmayı düşünüyoruz düşünenler varsabize haber etsin...

emreakyol bir sorum var :) yaa ben bu sinyalleri kısalara bağlamak istiyorum? bu konuda yardımcı olursan sevinirim birde sinyaller çalışıyormu bağlayınca?

Gezinize katılmayı çok isterdim ama haftasonu istanbulda değilim :)

tahminen tuzlada buluşuruz istanbulun son noktası sonra gidiceğimiz yer sakarya mümkünlü köyü reklamlarda çıkan :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------

emreakyol bir sorum var :) yaa ben bu sinyalleri kısalara bağlamak istiyorum? bu konuda yardımcı olursan sevinirim birde sinyaller çalışıyormu bağlayınca?

Gezinize katılmayı çok isterdim ama haftasonu istanbulda değilim :)

aslında sinyalleri direk kısalara bağlamak iyi değil çünkü yanıltıcı oluyor onun için ben motorumda sinyalin oraya bi delik açtım 5wlık sarı park ampulu koydum. aslınca yapılması gereken çift duylu ampul takmak fakat onu arabamda yaptım motorun flashöre fazla gelir çünkü çift duylu ampul ampul sinyalde 21w çekiyor onun için en mantıklısı sende benim gibi bir delik açıp 5wlık park ampulu takman ve paralel kablo çekmen.:cat:

Gezi olayı güzel de benim altımdaki motorun o kadar yolu sorunsuz gideceğinden pek emin değilim açıkçası.. zaten daha dün sakaryada idim..ama kayışı yeni değiştirdim eskisinden daha fena oldu. uzun yolda daha farklı sorun çıkarır diye endişelerim var.

Gezi olayı güzel de benim altımdaki motorun o kadar yolu sorunsuz gideceğinden pek emin değilim açıkçası.. zaten daha dün sakaryada idim..ama kayışı yeni değiştirdim eskisinden daha fena oldu. uzun yolda daha farklı sorun çıkarır diye endişelerim var.

aslında bnde endişeliyim sonuçta 20bin 550km oldu bakalım yanıma yedek parça ve takım taklavat alıcam en kötü kenarda söker dağıtırım motoru:p:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 ----------

tamam ozaman emre öyle yapayım :) peki sinyalleri nasıl sökeceğim?

sinyalleri sökmiceksin far granjı çıkar sinyalin üst kısmınan bi delik aç oraya dipsiz ampul soketi al ve ampul sonra parklardan kablo çek bu kadar:cat:

çok sağol emre :rendeer: geçen gün sym gts 250 gördüm yolda onun orjinalinde parklarla beraber yanıyor heralde sinyalleri :) çok tatlı duruyordu o yüzden bende yapcem :D

çok sağol emre :rendeer: geçen gün sym gts 250 gördüm yolda onun orjinalinde parklarla beraber yanıyor heralde sinyalleri :) çok tatlı duruyordu o yüzden bende yapcem :D

onlarda sis farı var onun için ole duruyor :)

bizim motorda nasıl durduğunu benim motordan örnek resimler:p

p1050611y.jpg

p1050609g.jpg

p1050606w.jpg

emre valla bu tarafta otursan her akşam gelirdim yanına yeni birşeyler yapmaya valla :D süper cidden yaa :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar