16 gr'lık baga bodrumda nerden bulucaz ??
16 gr'lık baga bodrumda nerden bulucaz ??
selam millet bugün saat 4 gibi yola çıktım ve 2 kişi tahmini 100 110 km arası bir yol yaptım maşallah tık demedi motorve yolun büyük bir kısmınıda dipgaz yaptım. benzin konusundada çok cimri valla
tabi ilk defa bu kadar uzun süre durunca motor üstünde heryerimin ağrıması normaldir diye düşünüyorum
iyi forumlar
valla alper burdan bi kaptırdık sirkeci eminönü taksim nişantaşı osmanbey şişli falan derken döndük ama o civarlarda baya bi turladıkordan ortaköye incektim aklıma gelmedi o sırada yorgunluktan
![]()
hadi yaa.. iyi olurdu valla gelseydin sende keşke :/ neyse artık bir dahakine beraber çıkarız burdan turlaya turlaya gideriz![]()
arkadaşlar hafta sonu havanın durumuna göre uzun yol yapmayı düşünüyoruz düşünenler varsabize haber etsin...
bn düşünüyorum ama biraz zor olcak gibi 350 km 24 saatte gezi sonrası ağrılar paha biçilemez:queen:
emreakyol bir sorum varyaa ben bu sinyalleri kısalara bağlamak istiyorum? bu konuda yardımcı olursan sevinirim birde sinyaller çalışıyormu bağlayınca?
Gezinize katılmayı çok isterdim ama haftasonu istanbulda değilim![]()
Gezi olayı güzel de benim altımdaki motorun o kadar yolu sorunsuz gideceğinden pek emin değilim açıkçası.. zaten daha dün sakaryada idim..ama kayışı yeni değiştirdim eskisinden daha fena oldu. uzun yolda daha farklı sorun çıkarır diye endişelerim var.
tamam ozaman emre öyle yapayımpeki sinyalleri nasıl sökeceğim?
çok sağol emre :rendeer: geçen gün sym gts 250 gördüm yolda onun orjinalinde parklarla beraber yanıyor heralde sinyalleriçok tatlı duruyordu o yüzden bende yapcem
![]()