Selam arkadaşlar. Öncelikle yeni zc sahibi Antalya'lı arkadaşıma hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin dilerim. Led aydınlatmayı bende düşünüyorum özellikle kilometre sayacı ve fren sisteminde duruma göre motorun altınada düşünüyorum geceleri için bence mükemmel bir görünüm olur neon lambalar gibi. Tabi çekeceği akıma göre. Açıkçası anlamam pek bu elektrik sisteminden ama yardımcı olana arkadaşlar sayesinde kendi kendime bu işe bulaşmayı düşünüyorum en kötü ihtimal olmazsa tekrar monte eder eski hali ile kullanmaya devam ederim. İnsanın kendi eseri olması daha bir anlamlı eşsiz yapar. Çakmaklık konusuna gelince ben motoru ikinci el almıştım. Çakmaklığı sonradan farkettim ve olmadığını görünce dedim bu hıyar niye sökmüş bunu. Sonra araştırdım ki sebebi aküyü fazla kullanıyormuş tasarruf olsun diye imiş maksat. Önceden lastikler ile başım belada idi fakat kar yağan bu günlerde gayet problemsiz kullandım güzel ve eğlenceliydi. Bir ara bu havada tek kullanan ben miyim diye tereddütte kaldım ama hakikaten bir ayrıcalık. Buluşma detayında ise karşısı bana biraz uzak kalıyor. Köprüyü geçmeyi bıraktım Üsküdar'a hiç gelmedim bile. Karşıda tek bildiğim ve en çok ziyaret ettğim yer KAdıköy. Neyse arkadaşlar bugünce çalışıyorum herkese iyi günler...