Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam arkadaşlar. Öncelikle yeni zc sahibi Antalya'lı arkadaşıma hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin dilerim. Led aydınlatmayı bende düşünüyorum özellikle kilometre sayacı ve fren sisteminde duruma göre motorun altınada düşünüyorum geceleri için bence mükemmel bir görünüm olur neon lambalar gibi. Tabi çekeceği akıma göre. Açıkçası anlamam pek bu elektrik sisteminden ama yardımcı olana arkadaşlar sayesinde kendi kendime bu işe bulaşmayı düşünüyorum en kötü ihtimal olmazsa tekrar monte eder eski hali ile kullanmaya devam ederim. İnsanın kendi eseri olması daha bir anlamlı eşsiz yapar. Çakmaklık konusuna gelince ben motoru ikinci el almıştım. Çakmaklığı sonradan farkettim ve olmadığını görünce dedim bu hıyar niye sökmüş bunu. Sonra araştırdım ki sebebi aküyü fazla kullanıyormuş tasarruf olsun diye imiş maksat. Önceden lastikler ile başım belada idi fakat kar yağan bu günlerde gayet problemsiz kullandım güzel ve eğlenceliydi. Bir ara bu havada tek kullanan ben miyim diye tereddütte kaldım ama hakikaten bir ayrıcalık. Buluşma detayında ise karşısı bana biraz uzak kalıyor. Köprüyü geçmeyi bıraktım Üsküdar'a hiç gelmedim bile. Karşıda tek bildiğim ve en çok ziyaret ettğim yer KAdıköy. Neyse arkadaşlar bugünce çalışıyorum herkese iyi günler...

YA BEN BU MOTORUN ORJİNALİNİ SEVİYORUM YAPMAYIN SU MODİFİYEYİ YA ZENON FAR HARİÇ MERCEKLİ FİALN ŞEKİL:d

wolky-ksk keşke hiç uğraşmasıydın bu kadar sadece 4 ledli park ampulu alıp taksaydın ben ole yaptım ve çok memlunum.

bir arkadaşımız göstergesini bozmuştu ve resim istemişti onun için çektim.
dsc00091a.jpg

dsc00088ec.jpg

artık bahar geldi ve temizlik zamanı....

dsc00101d.jpg

dsc00099b.jpg

dsc00096.jpg

dsc00094c.jpg

dsc00092on.jpg

motorun kmreside 20049 olmuş:mrgreen:

dsc00103iu.jpg

nisan ayının başında motoru komple boyatıyorum ve kırık olan granajları değiştirip sıfır km görünümüne kavuşuyorum:queen:

Son düzenleme:
Gece saat 2 sıkıldım..napsam hadi motorun yanına :cherry:

Uploaded with ImageShack.us

buda göstergenin bitmiş hali uğraştırdı ama hoşuma gitti :cherry:

şimdi buji değişecek
led stop yaılcak
led stop nasıl yapabilirim yuvarlak led şerit varmıdır acaba fikirlerinizi bekliyorum

sende benim gibi başlamışsın motoru soymaya:queen: led bir hastalıktır demiştim sana yakında anlarsın.:mrgreen: benim bildiğim yuvarlak şerit yok ben zamanında baskı devreyle yapmıştım ama sen nasıl yaparsın bilmiyorum:cherry:

şasenin arkasında 1 cm kalınlığında çamur tabakası vardı görünce şok oldum
motoru soymak için toplam tam 8 vida çıkarmam yetti :queen:

bende bakıyorum ledi için bakalım güzel birşek çıkçakmı ortaya

mondial 150zc oldukça hoşuma giden bir motor bende today 50 var ama 150zc çok hoşuma gidiyor sorun yapıyormu fazla almayı düşünüyorumda?? ancak sıfırlarını üretmemesi mondial için - bir durum bence

ben burda çok parça sıkıntısı çekiyorum
üretilmediği için parçalar bi haylı azalıcak gibi
ama hondadan inip mondiale binmezsin :)
ama güzel motor tavsiye ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:06 ----------

stopları elemicem sadece üstüne 2 parça led koycam :silent::cherry:

arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyordum bakıyorumda havaların ısınmasıyla herkes motorlarına bir şeyler yapmış bende dün güzelce yıkayıp pasta cila çektim canavar gibi oldu pırıl pırıl ve ayrıca fuarda mondialde hayal kırıklığına uğradım 250 cc scooter bekledim ama gelmememiş neyse seneye artık

yeni mondial 150 zc alıyorum.... izmir bornovada oturan arkadaşlar bana iyi bir servis önerebilirmisiniz... ve motor için önerileriniz varsa sevinirim...

gezi sadece tanşma faslı oldu...
herkesin işi vardı...
sadece gittik birbirimizi gördük ayak üstü yarım saat muhabbet ettik...

istanbuldaki arkadaşlara unnammed hariç katıldığı için çok teşekkür ederim:farao:

farkettim...
bugün fena birşeyler vardı motorda..
bir titreşim vardı akıllara zarar..
yarın götüreceğim...
iyicene bakalım sağına soluna...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

ulaa ramazan naptın sen yav:(
benim jant 8 çiziyor:(
yandım yav:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar