150ZC diye almaya diye çıktık bakın başımıza ne geldi.
Merhaba Dostlarım , arkadaşlarım ve Kardeşlerim.
Bildiğiniz üzere burada elimden geldiğince okuduklarımı gördüklerimi ve bildiklerimiz sizinle paylaşmaya çalıştım. Çok kafanızı ağrıttım ve şimdi daha da ağrıtacağımı müjdemelek isterim.
Bu foruma üye olmama , ayrıca içimdeki motosiklet aşkını tetikleyen 150ZC için cebime para ve geçerli kredi kartını koyarak yollara düştük.
Tabi bu arada benim aklımda bir motor daha vardı.:wiinkk: Ancak bu motor pahalı fiyat durumu ve hakkında az birşeyler olması dolasıyla biraz çekinerek bakıyordum. Velhasılı ama asıl görevimiz 150zc olduğu için hedefimizi oraya yönelttik.
Ancak defalarca bakmama , hattasın da önceki sayfalardan okuyacak olduğunuz test sürüşüme rağmen , gönlüm gitgide beğendiğim diğer motora kaymakta idi.
Lafın kısası canlar ciğerler. Ben Keeway Outlook 150 aldım. Büyük tekerlek , su soğutma gibi beni cezbeden özelliklerine karşı koyamayarak alım işlemini tamamladım.
Dün itibari ile de motorumu teslim aldım. Tuhaf plakasının haricinde şuan sorunu olmayan motorumla önce tatlı bir gece yolculuğu ve şuan sabah erkenden kalkarak tamamladığım kısa İstanbul Anadolu yakası turumdan sonra , sizlerle sevincimi paylaşmak istedim.
Bu yazıyı okuduktan sonra , "aa bu adam bırakacak bizi" gibi bir düşünceye kapılmamanızı isterim. Ben yine favori sayfam olarak sadece burayı okuyacağım ve her yerde açık olduğu gibi bu sayfayı refresh edeceğim.
Ama bilin ki sizler gibi sorun yaşayacağım , sizler gibi bilgi paylaşımına devam edeceğim.
Velhasılı uzun zamandır beklediğim motorumu , Cüzdanımda iki yıldır gezdirdiğim A2 ehliyetimle buluşturdum. Gayrisi siz güzel dostlarıma gelsin...