Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sonunu düşünen kahraman olamaz dostum :p

doğru söylüyorsun ama ben yine gündüz yolculuk yapmaktan yanayım.
bugün işe gelirken mavi 150 zc kullanan birini gördüm, selam verdi bana :) hani yurddışında bi türk'ü görürsün sen istanbullusundur o adanalı olur ama hemşeriymişsin gibi hissedersin ya öyle oldu galiba :) :mrgreen:

benzin biraz fazla harciyordu bende kistirmak istedim. ama iyimi yada kötümü yaptim bilmiyorum ki. Selenin altinda tornavidayla kisiliyor. ondan sonra motor cok sessz calisiyor. Fakat giderken falan ses cogaldi gibi sanki.

rolenti vidasından bahsediyorsun sanırım eğer fazla açarsanız rölanti yüksek olur ki gereksizdir fazla benzin yakmasına sebep olur bayır aşşağı inerken motor 20 km ye kadar yaptığı motor frenini 20 den sonrada yapar
fazla kısarsanızda motor stop eder hep gaz vererek çalıştırma zahmetinde bulunursunuz
ortasını bulun dinleyerek yapın ...

egzozdaki kırığı egzozcuda kaynattırdım. ferrai kornayı taktırdım. şimdi sırada 4. lü lamba ce çakar lamba montajı var.

Son düzenleme:
bende dun bı halt yedım yemez olaydım, eksozun performans denen yerını cıkarmıstım ya ucu bana doğru dönuk duruyodu. ulan bunuda kestırıyım arkaya donuk olsun dedım (ne olur ne olmaz arkadan bana dönük kalmasın dıye :) ) şimdi ses bıraz burm burm cıkmaya basladı ve basmaya korkuyorum. bide sünnet olmus gıbı kaldı ya gözüme hos gelmıyo :) Şimdi sadece gorusnus açısından araba eksoz ucu alıcam kaynattırıcam bakalım nasıl olucak. olmazsa 3-4 ay sonra mondıalın sıtesındekı yenı zc eksozundan alırım ya napiyim. bide siz bılırsnız keserken eksozun kesılen yerlerı bıraz beyaz kaldı oraya ne boyası sürülür acaba ben sprey sıktımda sırıttı ya..

Son düzenleme:
bende dun bı halt yedım yemez olaydım, eksozun performans denen yerını cıkarmıstım ya ucu bana doğru dönuk duruyodu. ulan bunuda kestırıyım arkaya donuk olsun dedım (ne olur ne olmaz arkadan bana dönük kalmasın dıye :) ) şimdi ses bıraz burm burm cıkmaya basladı ve basmaya korkuyorum. bide sünnet olmus gıbı kaldı ya gözüme hos gelmıyo :) Şimdi sadece gorusnus açısından araba eksoz ucu alıcam kaynattırıcam bakalım nasıl olucak. olmazsa 3-4 ay sonra mondıalın sıtesındekı yenı zc eksozundan alırım ya napiyim. bide siz bılırsnız keserken eksozun kesılen yerlerı bıraz beyaz kaldı oraya ne boyası sürülür acaba ben sprey sıktımda sırıttı ya..

resimleri gönderirmisin

işte benim kızım

eksozu o alacalı siyah gibi gorunen yerinin benzınle sıldımde ondan oyle boya deıl yanı.

Son düzenleme:
bugün yolda giderken bi yerde gölet oluşmuştu geçmek zorundaydım bi girdim meyer çamur olmuş lastik gömüldü motorun yüzde 20si su altında kaldı galiba egzosada biraz su kaçmış olabilir ama motor istop etmedi sizce en kötü nolur pislik içinde kaldı ama dah ne olabilir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 PM ----------

ayaklıklara bile su geldi düşünün

sana bi enduro lazım :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 PM ----------

yaptırırız :wiinkk:

semih geçen pazar sen gelmedin dimi ?
müzik sistemini denedim on nümro olmuş :cat: :queen: tam aphace oldum :bounce:

egzozdaki kırığı egzozcuda kaynattırdım. ferrai kornayı taktırdım. şimdi sırada 4. lü lamba ce çakar lamba montajı var.

hocam bu ferrari fiam kornayı taktığında ses normal arabadaki gibimi çıktı yoksa düşükmü kornayı normal şekildemi bağladın birde korna ne marka?

hocam bu ferrari fiam kornayı taktığında ses normal arabadaki gibimi çıktı yoksa düşükmü kornayı normal şekildemi bağladın birde korna ne marka?

kornayı feyizoğlundan aldım. markasını bilemiyorum. arabadaki gibi çıkmıyor. çok kaliteli değil. ama elektronikçi 75 liralık bir ferrai korna bağladı kamyon kornası gibi sesivar. ne kadar para o kadar köfte.

4lüler tamam. çakar lamba için anlaşamadık. ben bulacağım elektrikçi monte edecek.

bugün neredeyse ilk kazamı yapacaktım. 70km hızla giderken önüme bitane köpek hayvanı çıktı. bide önümde öyle durdu ya. karşıya geçmeye falan çalışmıyor. benim ön fren çalışmadığı için asıldım arka frene. ben tekerin kitlenmesini ve kaymasını bekliyordum ama öyle olmadı köpeğe 1 metre kala manevra yapıp yolun kenarına kaçabildim. çarpsam yada düşsem arkadan gelen araba belkide ezerdi beni. biraz yusuf yusuf oldum :)...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar