motor bi problem çıkarsa zor durumda kalabilirdin.
sonunu düşünen kahraman olamaz dostum
motor bi problem çıkarsa zor durumda kalabilirdin.
sonunu düşünen kahraman olamaz dostum![]()
benzin biraz fazla harciyordu bende kistirmak istedim. ama iyimi yada kötümü yaptim bilmiyorum ki. Selenin altinda tornavidayla kisiliyor. ondan sonra motor cok sessz calisiyor. Fakat giderken falan ses cogaldi gibi sanki.
bende dun bı halt yedım yemez olaydım, eksozun performans denen yerını cıkarmıstım ya ucu bana doğru dönuk duruyodu. ulan bunuda kestırıyım arkaya donuk olsun dedım (ne olur ne olmaz arkadan bana dönük kalmasın dıye) şimdi ses bıraz burm burm cıkmaya basladı ve basmaya korkuyorum. bide sünnet olmus gıbı kaldı ya gözüme hos gelmıyo
Şimdi sadece gorusnus açısından araba eksoz ucu alıcam kaynattırıcam bakalım nasıl olucak. olmazsa 3-4 ay sonra mondıalın sıtesındekı yenı zc eksozundan alırım ya napiyim. bide siz bılırsnız keserken eksozun kesılen yerlerı bıraz beyaz kaldı oraya ne boyası sürülür acaba ben sprey sıktımda sırıttı ya..
egzozdaki kırığı egzozcuda kaynattırdım. ferrai kornayı taktırdım. şimdi sırada 4. lü lamba ce çakar lamba montajı var.
full + full geliyorum diyosun yani :cat: Kontak yaptırmayı unutma çakarlar için ..
yaptırın yaptırın![]()
bugün yolda giderken bi yerde gölet oluşmuştu geçmek zorundaydım bi girdim meyer çamur olmuş lastik gömüldü motorun yüzde 20si su altında kaldı galiba egzosada biraz su kaçmış olabilir ama motor istop etmedi sizce en kötü nolur pislik içinde kaldı ama dah ne olabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 PM ----------
ayaklıklara bile su geldi düşünün
yaptırırız :wiinkk:
semih geçen pazar sen gelmedin dimi ?
müzik sistemini denedim on nümro olmuş :cat: :queen: tam aphace oldum :bounce:
ya aslında bi gün toplanım gezmek lazım istanbulda
egzozdaki kırığı egzozcuda kaynattırdım. ferrai kornayı taktırdım. şimdi sırada 4. lü lamba ce çakar lamba montajı var.
hocam bu ferrari fiam kornayı taktığında ses normal arabadaki gibimi çıktı yoksa düşükmü kornayı normal şekildemi bağladın birde korna ne marka?