Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

caner sen burger da mı çalışıosun, ben ehliyeti alınca düşünüyorum burger veya mc de o açıdan soruyorum, part time.

evet burger king deyim ayarlarız sana bi iş ama fransheise olmasına dikkat et tab gıda az para veriyor

caner sen burger da mı çalışıosun, ben ehliyeti alınca düşünüyorum burger veya mc de o açıdan soruyorum, part time.

bu tip işlerde çalışmak motorda ki deneyim ve tecrübeleri artırır hem motor kullnaırsın hemde para kazanırsın güzel iş :cat: ben günde 30- 40 km yi buluyorum bazı zamanlar kurye gibi oluyorum ztn :mrgreen:

valla ben çok istiyorum öyle bi iş, part time güzel bulabilirsem girmeyi düşünüyorum

yağmur çamur demeden motordan vaz geçmiyorum . . feyizoğlundan yağmurluk aldım yalan oldu :mrgreen: şu 25ytl olan 2gün giydim yırtıldı yarın kaliteli bi şey getirecekler bana onu alıcam bakalım o nasıl çıkıcak yazarım yine

ekledim eren seni :cat:

yağmuru çamuru bi atlatalım bende led beyaz düşünüyorum . .

O 20 ytl' lik yağmurlukları tavsiye etmem, ben 60 ytl verdim alt üst ayrı takım aldım süper bir şey. Bu arada aman diyim eğer kurya değilseniz tulum falan almayın. Çünkü altı giydikten üstü giyerken alttan öyle bir sıkıyorki rahatsız ediyor. Ama beyler yağmurluk ve mont her şekilde çözülüyor ama eldiven konusuna dikkat edin.

yok yagmurluk magmurluk yatsın anasınısatıyım bu havada motora mutora binilmez leon umun gözünü seveyim

bugün araç muaynesi için kemerburgaza gittim gaz sızdırmazlık raporu için gidiş geliş işlemler felan şehirde ayrı bi trafik derken 1 de çıktım 5 de geldim dükkana motorun değerini birkez daha anladım ben araba kullanmaktan sıkılıyorum :pr: şahsi görüşümdür. !

yok abi trafik mrafik farketmez acıcan tesco yu bakıcan kefine en azından düşme tehliken ve üşüme derdin yok motordan sıkıldım ama mecburi kullanıyoruz işte

merhaba arkadaşlar, sizde de aynı sorun var mı, havaların soğumasıyla birlikte motorum çalışmaz oldu, 15 dakka uğraşıyorum güç bela çalışıyor ve sonrasında ısınana kadar gaz yemiyor, daha yeni bakımı yapıldı, jiklesi çalışıyor, buji temizlendi, kışlık yağ konuldu, gerçi şans eseri serviste 3 saat kaldı ve motor yeterince soğumasına rağmen servisteyken hemen çalıştı, ama gel görki sabahları çalıştırmak işkence oldu.

merhaba arkadaşlar, sizde de aynı sorun var mı, havaların soğumasıyla birlikte motorum çalışmaz oldu, 15 dakka uğraşıyorum güç bela çalışıyor ve sonrasında ısınana kadar gaz yemiyor, daha yeni bakımı yapıldı, jiklesi çalışıyor, buji temizlendi, kışlık yağ konuldu, gerçi şans eseri serviste 3 saat kaldı ve motor yeterince soğumasına rağmen servisteyken hemen çalıştı, ama gel görki sabahları çalıştırmak işkence oldu.

aynı sorunu yaşadım serviste hemen çalışır tabi çünkü ısınmış motoru götürüyosun hava ayarı yaptır tek basışta çalışsın :cat:

aynı sorunu yaşadım serviste hemen çalışır tabi çünkü ısınmış motoru götürüyosun hava ayarı yaptır tek basışta çalışsın :cat:

kesin hava ayarından mı diyorsun emre, o da olmazsa kamyoncuların depolarını ısıtmak için depo altında yaktıkları ateş gibi motoru ateşe yakın bi yerde ısıtıp çalıştıracam yakında :)

bunun nedenı 1rolantı çok duşuk olabılır.2benzın otomatıgın arızalı olabılır 3akunun zorlanıyor olabılır. benım goruşum 2 cı şık benzın otomatıgın arızalı nedenı motosıklet belırli bı saatten sonra soguyunca benzın gerı gıdiyor :bounce:

bu arada ben ön lastiğe 26 arkaya 29 hava vuruyorum . .

arada kontrol ediyorum 5km oynuyor giderken kontrol ettim 90-95 hava bastıktan sonra 95-100 :cat:

abi genelde böyle mi vuruluyor bende böyle yapayım benzincilerde, 26 - 29

hawa yakıt karışımından kaynaklanıyor motorun soguk havada çalışmaması gidin ayar yaptırın düzelsin bide size bi ipucu daha sabah motoru çalıştırırken marşa basarken aynı zamandada gaz kolunu cok hafif açın daha raat alacaktır ve motor çalısıncada ısınana kadar gazı aynı ayarda tutuverin....

hawa yakıt karışımından kaynaklanıyor motorun soguk havada çalışmaması gidin ayar yaptırın düzelsin bide size bi ipucu daha sabah motoru çalıştırırken marşa basarken aynı zamandada gaz kolunu cok hafif açın daha raat alacaktır ve motor çalısıncada ısınana kadar gazı aynı ayarda tutuverin....

aklın yolu bir. . :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar