iyi günler, nasipse bende bugun bir 150 zc alacağım, iki aylık motor, 1.000YTLye anlaştım, sizce alırken nelere dikkat etmeliyim? Teşekkürler.
arkadasim sen simdi alim satima gecmeden kendinden eger gecer not aldiysa motor onu hemn sanayiye goturup oncedende arastirabilrsin ii bi motor ustasi olsun motoru ona gostertiosun bole bole alcam al motoru bi dinle sesini sur bak de usta dan bi gecsin motor sonra usta sana zaten tmm bisisi gorunmuo yada su su sorunlari olablr faln der sende ona gore davranrsin ama su war ne olrsa olsn deil 1 ay benm motor 3 ay yatti eger motor calistiktan taaa 2-3 dk sonra durup dururken stop etmesi bana normal gorunmuo hani ilk calistirirsin bi kac sn. calisir sonra stop eder anlarm ama taa 2 dk. sonra stop etmesi anlamsz bi neden belkide sarsilma sebebyle motor bolumnde icten bi hasr war atesleme zamnnda olmuo e tabi simdi seni durup dururken pirelendirdim ama ben sadece olasiliklari soledm ha bana kalrsa hic bi sorunu olmaz ama verdigin parada 3-5 ytl deil yani once kontrol derim ben:cat: