bu ne yhya
bende anlamadım:queen: kısaca karbüratör ayarını gizel yapabilecek bir usta lazım bana istanbul anadolu yakasında:cat:
bu ne yhya
25-28 Şubat 2010 tarihinde İstanbul Fuar Merkezinde
(Havaalanı Karşısı) 23 ülkenin katılımıyla ;
Motoplus Motorsiklet Fuarı düzenlenecek ve motorsikletlerin
yanı sıra kasklar, lastikler, motor yağları, modifiye ve performans kitleri,
katkı maddeleri, aksesuar vs ekipmanlar sergilenecektir.
İlgilenenlerin ajandalarına not almaları ::gazete::::ressam:: ve ilgisi
dahilinde olan diğer arkadaş çevrelerine bildirmelerini hatırlatırım..
Biliyorsunuz ihtiyaçlarınızı butür fuarlarda daha ucuza indirimli veya
promosyonlu olarak temin edebilirsiniz..
hangi havaalanı? birde topluca gidiş yapılacakmı forum olarak.:silent: giriş ücreti ne kadar bilginiz varmı acaba:rendeer:
Yeşilköy'de Atatürk Havalimanı karşısı İstanbul Fuar Merkezi..
www.motoplus.orgweb sitesinden detaylara sponsorlara,
katılımcı ve destekleyici firmalara ulaşarak giriş biletlerini temin
edebilir veya girişte ücret ödeyerek katılırsınız. Şuan bilet ücretleri
hakkında bilgim bulunmamaktadır. ( bu tür fuarlara giriş bileti
takribi 10-12 tl. düzeyinde ama 2010 için fiyat ne olur? sizleri
yanlış yönlendirmek istemem..=)
Yukarıdaki web sitesinin altında fuarı düzenleyen firmanın telefonları da
mevcut 0212. 2903333
İster davetiyeli, ister bilet alarak, hangisi olursa olsun bence bu
fuarı gidip görmek lazım..
Hatta gidip fotoğraf çekenler beğendikleri ekipmanları yayınlarsa
ülke genelinde fuara gitmek isteyip çeşitli nedenlerle gidemeyen
ve göremeyenlere biraz ışık tutmuş oluruz..

1 - 4800 küsürde ben motoru bakıma soktum bakımdan çıktıktan kaç kilometr sonra bu hıza ulaşmışım bakılsın. 2 - motorun arka tekerini değiştim benim adım erkin ise adım gibi eminim teker farkı var benim motor önceden 120 vururken tekeri değiştikten sonra dişli ve esnek bi tekerde 130 u vurdum 3 - arkamda rüzgar yoktu zaten olsa 130 kilometreden hızlı bi rüzgar herhalde çatıları bacaları uçurur 4 - egzosum patlaktı bununda hızına faydası oluyor hemde % 100 oluyor %100 hızını 2 ye katlar demiyorum sadece hızına faydası oluyor benzin yönünden bana zarar oluyor çok yakıyor ama egzos patlak oldumu hiç motoru sıkmıyor yani kanatları olsa motor uçucak gibi oluyordu. 5 - benim 150 zc ile 2 kre 150 zc lerle kapıştım hepsindede geçtim hatta 150 zat ı bile geçtim adamda şaştı.. 6 - şimdi seninki uçakmış dersiniz belki yada iyi sallıyo dersiniz ama yalanla elime bişey geçmez motorumun neden hızlı gittiğini yazdım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 ----------
elcikleri değiştim fren rengi ile aynı yaptım orjinal aynasını beğenmiyordum onuda değiştim şimdi fren elcik ve aynalar aynı renkte ön çamurluğa örümcek yaptım arka tarafta plakanın altındaki çamurluğun uzun kalanını kestim böyle daha şık duruyor arka lastiği değiştim esnek dişli bi lastik taktırdım gece farın yan tarafına 2 mavi led ışığı taktırdım kornayı değiştim abüüüüübe diye bağıran bi korna taktırdım =) motoru bozmayacak bi şekilde azda olsa modifiye yapar gibi oldum =) sizce görünümü nasıl arkadaşlar ?
sky_forever;dan alıntıdır.1926653' Alıntı:Ahanda fotoğraflar biraz ön bilgi vereyim...
Benimde kappa çantam var ve bugüne kadar heç orayla ilgili ne kırılma ne ezilme birşey yaşamadım ki çantam gayet gayet büyük ! Fakat resimdeki gibide bazı eklentiler beslemeler yapıldı mesela delindi vidayla tutturuldu altına iki tane güzel seçme bi tahta koyuldu falan ustam yaptı hepsini sağlam olsun bi kere iş yapalım diye kaç yıldırda duruyo valla gram yerinden kıpırdamadı...:bounce::cat:
-------------------------------------------------
evet '' sky '' haklısın çanta çok güzel ve sağlam görünüyor.