Potenza,
Uğur'dan bahsediyoruz biz,sütçü yumurtacıdan değil..
electricsky' Alıntı:Tekrar selamlar..Cevap yazan herkese çok teşekkürler..önümüzdeki ay bi aksilik çıkmazsa zat,ımı alıyorum :flower: zaten aranıyodum
merak ettiğim bir başka konuda bu makineye modifiye anlamında ne yapılabileceği....alır almaz bujiyi değiştirmenin bir faydası olurmu?birde mondial,in daha büyük cc,de daha ciddi bir maxi scooter satma olasılığı varmıdır...saygılar sevgiler
ARMAGEDON,
arkadaşlar dün kartaldaydım iş için geri eve doğru dönerken ticari minibüsün arkasında hareket etmesini bekliyordum birden paldır küldür birsesle kaskıma sert bir cismin temas ettiğini farkettim birde ne göreyim yanımdan hızla pegeot marka bir servis aracının geçtiğini gördüm ve o sert cisiminde onun aynası olduğunu hemen arkasından yetişip üzerine atlıyayım dedim ama yaşlı bir amca dövsen dövülmez sövsen sövülmez babam yasında adam zaten hatasını da kabul ediyor bende de bişey yok öylece döndüm ilk defa böyle birşey geldi başıma ama ucuz yırttım yane bu arada benim km ibrelerinin zemin ışığı yine gitti sadece kadranlar yanıyor kırmızı kırmızı
sanada gecmişolsum abi dikkat et bak sen birşeyler yapıyosun ardından bizede oluyo ışıklar kazalar sonumuz hayrolsun nası makinede bişey varmı sende bişey yok anladığım kadarıyla öyle dimi :silent: :king:mertmertmert' Alıntı:AHHH AHH!
nazar değdi balböceğime.........
sürttük sağ arka grenajı taxiye.......!!ale:
ale:
buda başka bir görüş açısı tabi saygı duyuyoruz ama ben kendime böyle birşeyi yakıştıramam ama kalkıpta cevap verip abuk subuk konuşşaydı senin dediğin olurdu ama aman diyene el kalmaz bana göre sakın yanlış anlama potenzaPotenza' Alıntı:Ben olsam aynayı kırardım(Yani onun aynasını) hiç bakmam yaşlı genç..Saygı gösteriyorsam,saygı beklerim.
ARMAGEDON' Alıntı:sanada gecmişolsum abi dikkat et bak sen birşeyler yapıyosun ardından bizede oluyo ışıklar kazalar sonumuz hayrolsun nası makinede bişey varmı sende bişey yok anladığım kadarıyla öyle dimi :silent: :king:mertmertmert' Alıntı:AHHH AHH!
nazar değdi balböceğime.........
sürttük sağ arka grenajı taxiye.......!!ale:
ale:
ARMAGEDON' Alıntı:buda başka bir görüş açısı tabi saygı duyuyoruz ama ben kendime böyle birşeyi yakıştıramam ama kalkıpta cevap verip abuk subuk konuşşaydı senin dediğin olurdu ama aman diyene el kalmaz bana göre sakın yanlış anlama potenzaPotenza' Alıntı:Ben olsam aynayı kırardım(Yani onun aynasını) hiç bakmam yaşlı genç..Saygı gösteriyorsam,saygı beklerim.![]()
bugün arka amartisörlerin ayarını en yüseğine çıkaracağım bakalım alt çarpma olayı devam edecekmi birde geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler hepiniz sağolun