Tolga sen bu 130 lastiği taktığında iç lastiği de değiştirdin dimi ? Ben asfalt ağırlıklı kullanıyorum 130 asfalt versiyon takmayı düşündüm sonra dedim arka dişli buldum 45 ona da gireyim ama motoru yoracagini söyledi cem usta sonra bizim motorun orjinal lastik ebadını araştırdım 110 gibi şeylerde çıktı karşıma şuan 120 takılı ya dişli değiştirip 120 den devam sirac mesala iyi olur gibi dişli değişmesem motor kalkışta zıplayıp duruyor sende bilirsin, e devamlı uzun yolda kullanıyorum hani 5 -10 km daha fazla hız işime de gelir, e hadi arka yi boşver ön dişliyi 17 yapayım diyorum arkaya göre daha kolay değişmesi ama etki aynı olur mu bilmiyorum hatta dedim ön 90/90/21 arkayı 120/90/18 yapayım dedim asfalt lastiği bulamadım yav çok işi var yaz başına kadar toparlicam inşallah soft çanta içiin yanlara demir yaptırmam lazım, gidon değişmem lazım, sis farı takmam lazım, boyama yapmam lazım, motorun bakıma girmesi lazım debriyaj balatasi şu bu 15000 km geçti gaz teli debriyaj teli değişmedim motor koruma demiri de istiyorum yazarken yoruldum :/
Evet iç lastiği değiştirdim. Gerçi benim 110 daha önceden yamalıydı.
130 motoru yorar. arazide de gerçekten yoruyor. Bu motor kuş gibi hafifken daha çok zevk veriyor.
Uzun yolda 110 kullan bence, bizim motorların kalkışları hızlı, bence dişli ile uğraşma
Benimde okumaktan yorulduğum