Mondial Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Markası bile belli olmayan nylon lastik nasıl michelin'den daha iyi tutsun ?
Sen değiştirmişken takım olarak değiştir arkadaşım michelin iyidir, sava içinde iyi diyorlar fiyatıda biraz daha uygun. Arka lastikte özellikle virajlarda çok önemli, frenlemede de ön lastik tutuyor arka lastik tutmuyorsa ne olacak arka ile ön yer değiştiriverir ne olduğunu bile anlamazsınız Allah korusun.. İmkanınız varsa ikisinide değiştirin lastikler çok dandik, benim arazi lastiklerinin bile kuru asfaltta yol tutuşu orjinal lastiklerden çok daha iyi..

lastiğin hamuruyla ilgili olarak elbette michelinle kıyaslanmaz. ancak arkaya takılan lastiği michelin ÖN LASTİK olarak üretmiş. Yapısal olarak arka lastiğe uygun değil, onu kastettim. Yani michelinin arkaya taktığımız lastiği aslında daha büyük motorlar için üretilmiş olan ön lastik, o yüzden. Ama elbette daha yumuşak hamurlu arka lastik olarak üretileninden bulabilirseniz benim de haberim olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@OnrMRT Hocam eline emeğine sağlık, motor cok iyi ya :)

Bu fotoğraflarda bugünden;

18 Mart hafta içi Salı'ya denk geldiği için, 16 Mart Pazar günü sabah 08:00'da TürkChopper'ın düzenlediği Şehitlere Saygı sürüşüne katılacağız. Çanakkale'den Kilitbahir'e geçip oradan Şehitlikleri, savaşın yapıldığı koyları dolaşacağız.

18 Mart günüde akşam 19:00'da Çanakkale içinde bizim kulübümüz olan Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği adıyla düzenleyeceğimiz Şehitlere Saygı sürüşünü gerçekleştireceğiz. Bu sürüşler için hazırlığımız tamam. :)

Eğer grubunuz varsa ya da toplayabilecekseniz bu anlamlı günde sizlerde şehrinizde bayraklarınızı takıp tur atın.

Tekeriniz düz bassın, Saygılar..

Son düzenleme:
onur arka çanta demirini begenmedim.çantayı cok havaya dikmişşin :)biraz daha düzeltsen daha estetik olurdu bana göre..

onur arka çanta demirini begenmedim.çantayı cok havaya dikmişşin :)biraz daha düzeltsen daha estetik olurdu bana göre..

Daha çok ben istediğim için birazda koltuğun kabarık olmasından dolayı böyle yaptırdım. Arka çanta yukarıda olduğu için artçısız yolculuklarımda o kısma üst üste daha çok eşya yükleyebileceğim. Belki ön ve arka olarak 2 bağlama yeri varya arka taraftakileri 1cm aşağıya büktürebilirim.

Merhaba arkadaslar. Artik benimde bi motorum var. Persembe gunu 2013 model 12 binde motorumu aldim yarinda beylikduzu tarafinda surus pratigi yapicam. Ehliyet koruma sigorta hersey tamam tek eksigim mont artik araniza bende geliyorummmmmmm acilinnnn

bende bu gün aldim 20 binde 2011 model ilk sahiibi kaportada deisiklik yapmis abart egsoz felan takmis hosuma gitti ilerleyen zamanlardada dişli teker düşünüyorum yolda gidisi cok hos güzel
,
eWO33Y.jpg

,
eXzRaD.jpg

,
eWO3z2.jpg

,
wbo7qj.jpg

Son düzenleme:
ben tanıdıkdan aldıgım icin sahinini felan biliyorum aynı yerde calısıryoruz 1,5 senelik o yuzden 1900 e verdi banada fiyati bu deil normalde

ben 12 000 de 2012 model ama 2013 mart trafiğe çıkışlı son bakımları yapılmış motoru 1900 e aldım. ama motorda hiç aksesuar yok. ön lastik yeni değişmiş arkayı değiştirsemmi bilmiyorum pekde anlamıyorum ama öğrencez işte :))

aynen benimkide öle ben sigorta muayne ve noter parasini felan icinde saydim muayneye 100 notere 101 sigortayada 100 tl verdim cikartirsak 1600 e gelmis oluo

Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Sadece sürüşüme değil aynı zamanda benzin tüketimime de ciddi katkısı oldu. 4 litre yakarken şimdi ilk 100 kilometresi artçılı olmak üzere 3,4 litre/100 kilometre yaktım. Tek kişi kullanım ve biraz daha akıcı bir sürüşle bu değeri biraz daha aşağı indirebileceğimi umuyorum.
Herkese kazasız bol kilometreler.

Fotoğraf bugünden, 18 Mart Şehitlere Saygı Sürüşü ardından;

Arkada ki manzara hakkında kısa bilgi, Çanakkale savaşı sırasında top atışları yüzünden topoğrafyası değişen ender bir yerdir.

Son düzenleme:
http://www.youtube.com/watch?v=2I5RWUcUpBo&list=UUef-j9u0IYllBZ955fCfa9A
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Sadece sürüşüme değil aynı zamanda benzin tüketimime de ciddi katkısı oldu. 4 litre yakarken şimdi ilk 100 kilometresi artçılı olmak üzere 3,4 litre/100 kilometre yaktım. Tek kişi kullanım ve biraz daha akıcı bir sürüşle bu değeri biraz daha aşağı indirebileceğimi umuyorum.
Herkese kazasız bol kilometreler.

Baya destekli yakıyormuş bu mcx ,

değerli arkadaşlarım cuma günü motorumu aldım anca fırsat buldum yazıyorum 2014 150mcx peşin fiyatı 3550 dedi ben 3375 tl ye almış bulunuyorum geriye sadece plaka ruhsat işleri kaldı motorumu erzurumdan ardahana getirdim hava biraz rüzgarlıydı ama kask mont tulum ve eldivenler sayesinde sorunsuzca geldim yakında fotolarını eklerim rengi kırmızı :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------

ilk izlenimlerim olarak normal bir tempoda geldim 4 yıl ara verdiğim için ilk 50 km tedirginlik vardı ama sonra rahatladım koltuk sert geldi yaylar sert geldi oda sıfır motor keskin virajlarda dahi vites küçültmeden fren kullanmadan rahat dönüşler yapapildim tork konusuna gelince gerçekten çok iyi bir torku var rampada bizzat denedim 222 km yolda depoyu fulledim gösterge sadece çeyrek depodan biraz aşağı indi yakıt bence iyi kimse abartmasın iyiki almışım hayırlısı ile birde ruhsat plaka işlerini halledersem tam olacak herkese kazasız belasız bol km ler dilerim tedbirsiz yola çıkmayalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

işte benim 150 mcx im
photo.php
photo.php
photo.php
photo.php
photo.php

hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin.kırmızı renk en güzel mcx rengi bence... bendede kırmızısı var.

allah razı olsun kardeşim amin rabbim kimseye kaza bela vermesin resim yüklemeye çalışıyorum ama beceremedim öğleden sonra tekrar denerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar