ati dostum kaç kilosun ben 85
Hoca bizim evdeki analog tarti 90kg gösteriyor. Ama eczanelerde tartildigima 98 falan cikiyorum. Kiyafetlerden diye düsünmek istiyorum :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------
slm arkadaşlar bende crossdan sonra bu moturu alarak tekrar başlamak istedim niyetim cbf 150 di ama hondadan üzgün dönerken bayinin önünde bu motoru gördük satıcının ısrarla mondial eski mondial değil değişti rakipçi olma yolunda derken yamaha yetkili servisindede ybr ye bineceğine buna bin diyince ısındım motora test sürüşünün ardından biraz daha ısındım motoru aldım plaka işlemleri içinde yarın noterde vekalatname vericem sanırım p.tesi veya salı akşamı bismillah diyip marş basıcam..
şimdi ilk defa sıfır motora binicem alınca ne yapmam gerekiyor rodaj modaj anlatabilecek olan varmı
ve istanbul/bahcelievlerde oturuyorum bu cevrede yada yakınlarımda ki mc 150 kullanıcılarıyla tanışmak isterim
adım mehmet..
Mehmet kardes, öncelikle hayirli olsun. Güle güle kullan. Allah kazasiz belasiz sürmek nasip etsin.
Aramiza bir kisinin daha katilmasina ben sevindim. Ilerleyen günlerde izlenimlerini aktarirsan seviniriz. Ayrica bu 150MC konusunuda basindan itibaren okursan yapman gereken ve yapamaman gerekler adina bir cok sey ögrenebilirsin. Rodaj konusuna gelince 5000dev./dak. gecmeyin diyor kitapciginda. Ama ben benim buna pek uydugum söylenemez. Bakimlarini zamaninda yapip istedigim gibi biniyoru. Kitapcigini da okumanda fayda vardir.
tekrardan güle güle kullanman dilegi ile...:rendeer: