Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaza doğru çoğu 2011 model motor 0 fiyatları ucuzlarmı acaba? kampanya falan filan şeklinde? özellikle 150 MC 
QUOTE=m.s;2253091]
omegakont senin koruma demirin hangi motora ait birde en önemlisi siyah kaplamaları nasıl yaptın tabelacımı yaptı.
atiturhan motor evrim geçirmeye başladı modial tanımayacak motoru
Aa karıştırmışım ben, hemen altına gelince. (Affet) :bounce:
koruma demirini galeri gülhan da taktırdım ama özellikle hangi motora aittir diye sormadım. YBR ve MC 150 ye rahatlıkla uyuyor. Kaplamaları 3M de yaptırdım. Tabelacı değil özellikle araçlara karbon kaplama yapan bir 3M bayisiydi. Tabelacıların işi değil çünkü çok fazla kıvrım, girinti, çıkıntı mevcut. 2 yan parça ve yarım çamurluğun kaplanması yaklaşık 1:30 saat sürüyor. Malzeme de oldukça pahalı. 3 parça için 100 TL ödedim.
Tabelacı aynı 3M malzeme ile aynı kalitede yapabilir mi bilemiyorum. Pahalı bir deneme olur bence![]()
Valla motor enduroya dogru gidiyor :queen: hayalim zaten bi F650 BMW. Cantalarinda sebebi o zaten. Yakinda elcik isitmalarida takacagim :queen:
Beyler kontak "P" konumundayken ışıklarınız vs. yanıyor mu?
Abi koltuk ısıtmalarda var onlardanda tak![]()
P kontak yarim acik mi demek oluyor? Sayet "evet"se. Evet, parklar aciksa farlar yaniyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------
Herseyin bi sirasi varsonraki projeler: 4lü flashör, elcik isitma (bunlar zaten kargoda) sele isitmasi, Spor Hava filtresi uygulamasi. Koruma demiri üzeri sis lambalari. Bu sis lambalari konusunda akünü yer diyenleri duyar gibi oldum. Onlarinda rüzgar enerjisiyle calisanini buldum
8led li gündüz fari denilenlerden. Daylight. Yeni nesil otolarda standart mevcut olanlardan. Sadece bunlarin rüzgar gücüyle calisanlarindan
![]()