Hayırlı olsun. Yalnız ısıtma, dörtlü flaşör vs. bunları akü nasıl kaldıracak?
Güzel düşünmüşsün. Ayrıca bisikletçiden temin edilebilecek malzemeyi de belirtmen iyi oldu. :cat:
Doğum günün kutlu olsun Atilla abi =) Nice mutlu yıllara![]()
Vay çok güzelmiş bunlar
1- O aynaların zamanla 70'ten itibaren de titremeye başlayabilir benden söylemesi.Aşağıdaki sorulara deneyimli arkadaşlardan cevap rica ediyorum...
1- bugün biraz otoyola çıkayıp gaz açayım dedim. 90 dan sonra aynalardan arkamı net göremez oldum... Normalmidir?
2- normalde önlastik 3.00-18 ve arka da 90/90-18 biliyorsunuz. fakat bu gün mondialdeki usta bana arka lastiği de 3.00-18 ile değiştirirsem daha rahat olacağını söyledi. aslında devirli kullanımda ve virajda arkanın biraz gezdiğini hissediyorum. ustanın demesine göre iki kişilik gezilerde daha beter kaydıracak bu halde diyor. arka lastiği de 3.00-18 yapmalımı?
3- şu ana kadar 165 km yaptım. 0 km de depo full idi (yani gösterge full gösteriyordu) şimdi ise nerdeyse kırmızı çizgisinin az üzerinde duruyor. deponun içine baktım benzin var gibi. okuduğuma göre bir depo yaklaşık 500 km deniyordu ama göstergeye güvenecek olursam 300 km yi görmeyeceğim gibi. acaba göstergede benzer sorunla karşılaşan var mı? yoksa yakıt ayarı mı yüksek ?
Beyler şu hava ayarını nereden nasıl yapıyorsunuz?
Bana sorarsan kesinlikle orjinal ayarla oynama. Hava ayarini yapmani gerektirecek durum nedir? Ama cok merak ediyorsan rölanti ayar vidasinin az altinda. Kafayi biraz egmen gerekiyor. Ama altini cizerek söylüyorum kesinlikle oynama hava ayariyla.
KOSO marka aynalari bana sagolsun hic bir ücret talep etmeden motoruma özen gösterdigim icin görsellige katkida bulunmak icin bana gönderdi.
Gösterge bende de ayni sekilde yanlis gösteriyor. Bitti gibi yapiyor ama 6-7litre aliyor doldurmaya kalktiginda. 500kmyi rahat yapar.
Aynalarin titremesi bence normal degil ben öyle bir sorun yasamiyorum.
Güle güle kullan Atillacığım.
Bana şu senin elcik korumalardan lazım.Nasıl temin edebilirim?
Atilla hocam aynaları güle güle kullan. Ama nerden bulabileceğimiz konusunda da bilgi paylaşırsan sevinirim. Biliyorsun ben de ayna değiştireceğim ve gerçekten fonksiyonel ve hoş görünüyor. Elciklerin ve aynaların konusunda nerden temin edilebileceği ile bilgi paylaşmanı rica ederim.
necatik35 sormuşken ben de sorayım, senin elcik korumaları soğuk havalarda işe yarıyor mu? 6-7 derecenin altında seyrederken kışlık eldivenim olmasına rağmen ellerim donuyor. Sendekiler elimize direkt rüzgar akışını engelliyor gibi?..