Sivernson kardes, elciklerin süper olmus. Bende düsünüyorum neye benzeyecegini sayende görmüs oldum, tesekkürler paylasim icin. Bunlar hangi markadan? Yada universal bir ürün mü? Bunlarin tam adi nedir? Elcik diyorum tutma yerleri cikiyor. Fiyat nedir? montajida gördügüm kadariyla kolay herhalde.
Senden son bir ricam var. Motorun yandan önden fotograflarini istiyorum ama görmeyi istedigim kisim motor koruma demiri. Cünkü banda tak cok faydasi oluyor düsmelerde dediler fakat bu demirler olmadan motor daha cok hosuma gidiyor. O yüzden senden resim isteyecegim.
Hayirli sürüsler...
teşekkür ederim.
üniversal.kalite bir marka değil.fakat şu var ki yumusak.bence yumusak olması daha iyi.neden mi? çünkü kolay kolay kırılmaz ve sıcak hava ile şekil verebilirsin tekrar.ben 25 tl ye aldım.montajınıda kendim yaptım fren ve debriyaj vidalarını söküp arasına monte ettim.sağlamda oldu.motor resimleri su anda elimde değil ama kısmetse yarın çeker sana mail atarım.işyerinde yükleme yapamıyorum siteye.bana özelden mailini atarsan çok iyi olur.bir de şunu diyeyim.bu motor koruma demiri cok işime yaradı.bir kac kez yan devirdim ve demirler sayesinde motora bir darbe olmadı(ALLAH rıza göstermedi).bir de sunu gördüm.bir çin malında aynalar ilk defa bu kadar kaliteli.çünkü he düşüşünde aynalarda vurdu yere ama hiç problem çıkarmadılar.(125 zn mi hayırla yaad edemiyorum)
ben kesinlikle taktırman taraftarıyım.zaten siyah renkte olanı bu motora yakışıyor.
birde bu motorun dizaynı seninde bildiğin gibi ön gövdeden kalın olarak başlayarak arka tarafına doğru incelme şeklinde.
onun içindir ki ön tarafa yapacağın büyük bir modifikasyon(koruma demiri,depo üstü bagaj) sırıtmayacaktır,fakat arkada kullanağın 40 lt üstü topcase ler biraz sırıtacaktır.şekil A da görüldüğü gibi

bende izninle senin depo çantanı kendi motoruma kopyalıyorum

yan çanta almaktan şimdilik vaz geçtim(havalar ısınana kadar en azından-uzun seferler için)ama depo üstüne hayır demem.
vergi konusuna gelecek olursak,bu ödeyeceğimiz vergi 6 ayda 1 ödenen standart motor hacmine göre ödenen vergi.ama kaç lira olduğunu unuttum