debriyaj kaçırıyor olabilirmi serviste bi ayarlanması gerekebilir veya değiştirilmesi ?Önceki sayfada sormuştum yanıt alamadım. Motoru çalıştırıp vitesi 1'e atınca motor ileri doğru bi silkeleniyor. Neden olduğu hakkında bir fikri olan var mı?
Sevgili arkadaşlar,mortosikletin ilk çalışmasından sonra birinci vitese geçerken ses gelmesi normaldir.Bütün motorlarda bu böyledir.Yağ ısınıp kıvama gelene kadar bu durumu yapar.Aynı durum yağ çok ısınıp iyice inceldiği zamanda görünür.Önceki sayfada sormuştum yanıt alamadım. Motoru çalıştırıp vitesi 1'e atınca motor ileri doğru bi silkeleniyor. Neden olduğu hakkında bir fikri olan var mı?
Yapma abi be BMW dede bu oluyorsa Demekki Çinn alıp başını giderSevgili arkadaşlar,mortosikletin ilk çalışmasından sonra birinci vitese geçerken ses gelmesi normaldir.Bütün motorlarda bu böyledir.Yağ ısınıp kıvama gelene kadar bu durumu yapar.Aynı durum yağ çok ısınıp iyice inceldiği zamanda görünür.
Siz birde beninm BMW nin vites geçişlerindeki sesleri duysanızale:
bi anlatın bakayım 4000 km bakımında servisler de neler yapılıyor .
anlayacağınız ben servis olayını pek sevmem doldur yağını devam et ama şimdi nedense hep servise gıtmeye kararlıyım .
Üstadım ne yapacakları hangi servise gideceğine bağlı tavsiyenle gittiğimde burak motor selahattin usta çok öpüyo.Örnek vereyim 6000 bakımına gitmiştim sadece yağı değiştirip hava filtresini temizledi 45 tl aldı bende ondan sonra daha gitmedim.Sana tavsiyem bağcılar ikiler motor metin usta 4000 bakımda yağ değişiyor fren ve zincir ayarı yapılıyo hava filtresi temizleniyo vidalar kontrol ediliyo o kadar başka bişey yapıldığını hatırlamıyorum zira ben 20 bin km oldum 4 binler çok uzak bana![]()
Önceki sayfada sormuştum yanıt alamadım. Motoru çalıştırıp vitesi 1'e atınca motor ileri doğru bi silkeleniyor. Neden olduğu hakkında bir fikri olan var mı?