dün motora talipli çıktı. 2600 veriyor. 2500 km de motora kıyamıyorum. satıp mcx mi alsam ne yapsam bilemedim. ya da yaza kadar bekletip cbr 250 için mi saklasam. sinan abi akıl ver. ne yapayım.
valla benım motor 3500 e geldi bende bu aralar fena scoter tarzına takmış durumdayım lakın benım mcx te süper ama trafıkte ve kışın scoter fena keyifli gelıyor bana bir işe gırdım orda kullanıyorum uzun lafın kısası benım motoru satabilirim ama satarsamda bildiğim bır arkadaşıma vermek isterım .ŞUda var en ufak bı scoter 4 bın tl den başlıyor bakalım ne yapabılırım ama scoter alacağım bu kesındün motora talipli çıktı. 2600 veriyor. 2500 km de motora kıyamıyorum. satıp mcx mi alsam ne yapsam bilemedim. ya da yaza kadar bekletip cbr 250 için mi saklasam. sinan abi akıl ver. ne yapayım.
semih selamlar, seleyi nasıl çıkartıyorsun?
eyvallah semih, yarın bi kurcalarım inşallah![]()
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Aranıza Yeni Katılmış Bulunuyorum (Mc Modeliyle) Uzun Zamandır Siteye Üyeyim Ve Yakından Takip Ederim...
3 Ay Önce Bende Sizin Gibi Bir Kırmızı Mc-X Almış Bulunuyorum...
Toplamda 2.000 Km'deyim Kendi Mesleğimde Kurye Olduğu İçin Motoruma Fazla Binemiyorum Haftada Bir Oda Belki...(İş Yerinin Motoruyla Çalışıyorum)
Benim Yerim Eyüp Sultan Meydan Burger King İstediğiniz Zaman Gelir Bi Yemeğimi Yer Çayınızı İçersiniz...
Herhang Bir Buluşma Olursa Vede İmkanım Olursa Seve Seve Gelirim Hepinizle Teker Teker Tanışmak İsterim...
Haydi Kalın Sağlıcakla Abilerim,Kardeşlerim...

Yetkili servise ilk bakım için götürdüğünde silindir ve kapak civatalarını iyice sıktır.Terleme devam ederse contaların değişmesini talep et.cyclecycle selamlar, iyi bir tercih olur mc150.
mcx150 var yeni katalogda, mc150 galiba artık yok. aslında arasındada çok fazla fark yok. benim param mcx almaya yetmedi mc aldım. aslında bayiler ellerinde olanı satmak için biraz indirim yapabilir. kaldıysa tabi ellerindesana tavsiye edebileceğim bayi, sevpa dır. bende ordan aldım. ilk motorumuda ordan almıştım. zn 125 di. bunuda ordan aldım. her konuda çok yardımcı olurlar. istersen beraberde gidebiliriz.
---------- Post added at 14:18 ---------- Previous post was at 14:07 ----------
Selamlar arkadaşlar, bilgilerinize ihtiyacım var.
bugün hava güzel diye biraz temizlik yapmaya indim motorun yanına. bu işaretli bölgelerde yağ vardı. sildim temizledim. 10 km kadar bi tur attım. sonra yine aynı bölgelerde yağ gördüm. motor 320 km de. nerden geliyor bu yağ? nedir ne değildir. yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
[url]http://img822.imageshack.us/img822/2371/92995099.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
[url]http://img36.imageshack.us/img36/5504/82257643.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us