arkadaşlar tekrardan merhaba. bugün motoruma kavuştum ve daha önce vitesli motor sürmemiş biri olarak izmirde epey yol katettim. aklım çıktı bazı yerlerde o da ayrı tabii. neyse ki birkaç vites problemi, birkaç küçük arka teker kaydırmadan sonra sorunsuzca bucaya vardım.
şuan için yaşadığım tek sıkıntı motoru arka sehpaya oturtabilmek. gerçekten zorlanıyorum. 4-5 denemede anca oturtuyorum. o sırada çektiğim çile + rezillik de cabası. bir de daha yeniyim tabi motoru çalıştırdım binmeden, hafif meyilliydi yol, sehpayı kapatıp bineyim dedim, motor baktım gıdım gıdım öteki tarafa yatıyo, tutsan tutulmuyo gavur ölüsü gibi mübarek. tam yatmak üzereydi ki kuzenim diğer taraftan farketti ve tuttu. allahtan bir şey olmadı
tabi yarın kendi şehrime gittiğimde kim tutacak bilmiyorum
yok mudur bu bu ayaklığı açmanın kolay bir yolu? ben mi güçsüzüm, motor fazla mı ağır, yoksa teknik mi bilmiyorum? yardımcı olursanız sevinirim.
şuan için yaşadığım tek sıkıntı motoru arka sehpaya oturtabilmek. gerçekten zorlanıyorum. 4-5 denemede anca oturtuyorum. o sırada çektiğim çile + rezillik de cabası. bir de daha yeniyim tabi motoru çalıştırdım binmeden, hafif meyilliydi yol, sehpayı kapatıp bineyim dedim, motor baktım gıdım gıdım öteki tarafa yatıyo, tutsan tutulmuyo gavur ölüsü gibi mübarek. tam yatmak üzereydi ki kuzenim diğer taraftan farketti ve tuttu. allahtan bir şey olmadı