Merhabalar,
Ben de dün aldım HS 150 modelini. Hayatımda ilk kez motor kullandığım için ilk 10 dk sıkıntı çektim =)
Benim bu motorla ilgili kritiklerim şöyle:
Dün akşam ufak bir çukura girip çıktıktan sonra farlar, gösterge, korna elektrik aksamıyla alakalı herşey söndü. Bir daha da gelmedi. Motoru da çalıştıramadım. Yolda kalmıştım tesadüfen pedal marşını hatırladım onu denedim çalıştı öyle dönebildim. Bu sabah servise götürdüm far panelini söküp bağlantıları yenilediler. Onlar bunu yaparken motorun iskeletini daha detaylı görebilme şansı buldum.
Ve evet benimki de dahil olmak üzere bütün HS 150'lerin sağ dikiz aynası problemli.
HS150 1.650ye alınabilecek herhangi bir motor. Çekişi ve hızlanması gayet güzel, frenler de oldukça tatmin edici. 60ın altında giderken durma mesafesi çok uzun değil.
Bu arada bugün yağmura yakalandım gelirken, sulu asfaltta motorun hakimiyeti 40ın üzerinde imkansızlaşıyor, yağmurda gitmenizi önermem. Keza ben de birkaç motorcuyla birlikte köprü altında yağmurun dinmesini bekledim =)
Aksam plastik olduğu için ben kendim de korktum 110u gördükten sonra, size de önerim asla 80in üzerine bu motorla çıkmayın, olası bir kazada ben bu aletle sağ kalma şansı görmüyorum.
Yine de bu fiyata alınabilecek bir motordur en nihayetinde =)
hashmet' Alıntı:
merhaba arkadaşlar.150hs ile gezmeye tam gaz devam.sağ aynayı kendim hallettim.dikey olarak ayarlamak yettim,ama sol ayna çabuk gevşio onada bişeler uydurucam yarın.bide günün ilk çalıştırmasında bi istiop edio biras rölantide durunca.gaz verince stop edio.biras ısıtmak gerekio çoz az gazla.sanırım rölantisi düşük.en kısa zamanda baktırıcam inşallah.başka bi sorunum yko şimdilik.seri ve güçlü motor.yokuşlarda tınlamıo.şimdilik üzmedi beni.herkese keyifli sürüşler
Eğer bir tornavidan varsa selenin altındaki bagaj bölmesinin ayaklığa bakan kısmında ufak bir delik olur, bu delik seni rölanti ayar çubuğuna götürür =) bir tornavidayla hafifçe saat yönüne çevirirsen gazı artırmış, yani rölantiyi artırmış olursun. Saatin ters yönüne sola çevirirsen de gazı düşürürsün, rölanti de düşer.
Rölanti aralığı 1 ile 3 arasında olmalı, 1in altına düşerse stop ediyor, 3ün üstüne çıkınca da motor çok fazla ısınıyor.
Hayırlı olsun =)