150 HS ile 2 gün yaz aşkı ehi...
Arkadaşlar bugun 150 hs ile 2 nci günüm inaılmaz keyifli size makina hakkında izlenimlerimi aktarmak istedim
1650 ötv+kdv+plaka ve ruhsat masrafları dahil satılıyor bilginize. Diger arkadaşlar ve yolda karşılaştıgım 150 HS ciler gibi sizde 1850 ytl ye alma hatasında bulunmayın aradaki farka kendinize robocoplarınızı alırsınız daha iyi
İşte problemleri
sag ayna problemi tum hs 150 lerde mevcut ve sol ayna çabuk gevşiyor servisle konuştum nedendir dedim böledir dediler çok açıklayıcı degilmi ?
İlk yakıt tüketimi testimde ne yazıkki 130 ytl yaktı bunun giderek düşecegini umut ediyorum
virajları alırken fazla yatmamaya gayret edin asfalta kapanabilirsiniz benim gibi
Amrtisörler fazla sert asfaltaki bozuklugu fazlası ile hissttiriyor
BUDA ARTILARI
Oldukça seri çabuk hızlanıyor
Duruş mesafesi 70 in altında kısa
çOK şekilli 1500 - 1900 fiyat aralaıgındaki tüm motorlardan daha güzel ve dikat çekici (çin işi olan)
Kullanımı rahat titreşim olmazsa konforlu sayılabilir ( arkadaşımın hs 150 sindeki amartisörler daha yumuşak ve rahat standart yapamıyorlar (Amortisör ayarı buöunmuyor))
Geriye dönsem daha iyisi kötüsü ile gene 150 HS alırdım
ve bunları sadece 180 km yapmış bir motor oldugunu unutmadan okumanızı hatırlatırım.
Allah hepimize kazasız belasız sürmek nasip etsin