dikkat :cukur varrr
mrb ark oncelıkle motoru yenı alan ark hayırlı olsun kazasız belasız surerler ınsallah derım... benım motor sımdı 708 km de ve ılk 650 den sonra su degısıklıkler ooluyor motorda .kısaca anlatıyım
(tabi bakımdan sonra )
1-motor daha serı oluyor (sessız )
2-farkedılır derecede amasörler acılıyor cukurları emıyor
3-yakıt ta azalma oluyor normale ınıyor ( 65 ytl cııvarı)
4-dıreksiyon sankı gevsıyor gıbı cok daha rahat gelıyor
yanı ben bunları fark ettım not:bırde ark motora 2 kısı bındıgınız de yakıt almak ıcın koltugu acmak ıcın dırekk anahtar ıle acmayın anahtar ıcınde kırılır yada eyılır
(bende oldugu gıbı :salut: ) yapmanız gereken koldugu once kenarından yukarıya cekıp bollasmasını saglayın sonra acın
ark motorun arka teker patlayınca nasıl degiistiriliyor bilen varsa resımlı anlata bılırlerse sevınırım
mrb ark oncelıkle motoru yenı alan ark hayırlı olsun kazasız belasız surerler ınsallah derım... benım motor sımdı 708 km de ve ılk 650 den sonra su degısıklıkler ooluyor motorda .kısaca anlatıyım
(tabi bakımdan sonra )
1-motor daha serı oluyor (sessız )
2-farkedılır derecede amasörler acılıyor cukurları emıyor
3-yakıt ta azalma oluyor normale ınıyor ( 65 ytl cııvarı)
4-dıreksiyon sankı gevsıyor gıbı cok daha rahat gelıyor
yanı ben bunları fark ettım not:bırde ark motora 2 kısı bındıgınız de yakıt almak ıcın koltugu acmak ıcın dırekk anahtar ıle acmayın anahtar ıcınde kırılır yada eyılır
ark motorun arka teker patlayınca nasıl degiistiriliyor bilen varsa resımlı anlata bılırlerse sevınırım