eywallah aga sagol.da bu plastik şeylerden sadece kırmızıda(+) ucta var.siyaha konulmuyo benim bildiğim kadarıyla.sizinkilerde varmı
slmlar.ankaradaki 150hs cilere sesleniyorum.bu haftasonu 150hs lerimize atlayıp şöyle bi gölbaşı falan yapalımmı.?ne dersiniz?:bounce:
arkadaslar cuma gunu biraz dolasim dedim 20km kadar gezdikten sora biraz hızlanim dedim 60-70 ile giderken on diskten takır takır die bi ses gelmeye basladı.yavaslayınca kesilyo.servise sordum gormem lazım dedi motoru.bi ara goturcem acaba diski falan kitleme ihtimali varmı??daha once basına boyle bi olay gelmiş arkadas varmı
abi gecen cumartesi aradım.gezelim diye işin vardı.bu hafta sonu ben egmir ve gölbaşı taraflarında gezecegim.eger sizede müsait olursa telden görüşşelim.8benim ehliyet olmadıgı icin bahceliye gelemem.)ankardaki hsci ve rsci arkadaşlar,bu haftasonu bahçelievlerde buluşmamız var.
muhtemelen bi cafede buluşuruz ve pazar günü için gezi planı yaparız.
nerede buluşacağımız tam belli değil o yüzden tel bırakıyorum
0543 245 94 34 uğur
MERHABA 150 HS Cİ ARKADAŞLARIM BENİM EGSOZ SORUNUM VAR 3 KERE EGSOZ DEĞİŞTİRDİM HALA ÇINGIRTI GELİYOR BIKTIM YAWWW.. BU SEFER MANİFOTU YANİ EGSOZUN BİRLEŞTİĞİ O SİYAH BORUYU DEĞİŞTİRECEZ BİRDE ÖYLE DENEYECEZ EGSOZ LA ALAKASI YOKMUS O SİYAH BORUNUN İÇİNE BİRSEY DÜŞERMİ ACABA AMA KESİNLİKLE EMİNİM O SİYAH BORUNUN İÇİNDEN GELİYOR SANIRIM SES LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?ale:
birde benim 150 hs geçen hafta 16 km yola gittik arkadasla onunkide 151 rs ile hiç durmadan tam gaz gittik gazı hiç kesmedik ne varsa şişirdim 100 -110 km/h la gittim ben arkadasın 90- 100 gösteriyor ama onun rolantesi düşüktü benimde yüksek ti heralde ondan arkadas 2 kişi beni geçti ama bi kerette şişiriyor kalkar kalkmaz herhalde ondan neyse gittik geldik istop ettik bi baktım egsoza tutuşuyor yani kelepçelerdeki lastikler durdum bekledim sonra duman mumam kalmadı acaba çok hızlı gittiğim içinmi :bounce:
arkadaslar 150 hsleriniz kaç km oldu benim suan 5550 oldu sizinkiler ne kadar oldu birde bir depo benzinli kaç km gidiyorsunuz ben 120 - 150 arası gidiyorum sanırım 6 lt benzin alıyor bizimkiler arkadasın 151 rs 6.3lt alıyormus öle dedi 240 km gidiyom dedi at yalanı hikayesi doğrumudur sizce ......:bounce:
abi gecen cumartesi aradım.gezelim diye işin vardı.bu hafta sonu ben egmir ve gölbaşı taraflarında gezecegim.eger sizede müsait olursa telden görüşşelim.8benim ehliyet olmadıgı icin bahceliye gelemem.)
abi gecen cumartesi aradım.gezelim diye işin vardı.bu hafta sonu ben egmir ve gölbaşı taraflarında gezecegim.eger sizede müsait olursa telden görüşşelim.8benim ehliyet olmadıgı icin bahceliye gelemem.)