Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

duyuru tekrarı!!!
Arkadaslar MOTOFUAR 08 ıcın 22 mart cumartesı gunu bulusup motor fuarına hep beraber gıtmeyı planlıyoruz!!

AVRUPA YAKASINDA OTURANLAR: 22mart cumartesi günü saat 1 de bakırköy sahilde deniz otobuslerının karsısında olan (köprüyü gecınce sağ da) BP benzın ıstasyonunda!!

ANADOLU YAKASINDA OTURANLAR ISE : 22 mart cumartesı saat 12 de haremden sirkecıye gelseler ve SAHIL SERIDIDEN 1 gibi BP de olurlar diye dusunuyoryum!! ( Anadolu Yakasında oturanlar KAAN AK Ile Irtıbata Gecebilir!!)

Gelicekler form a ısım yazdırsınlar!!

gelenler:
ANADOLU YAKASI; AVRUPA YAKASI;
34 AK .. KAAN Proxima
Alperiz ozi
akınerk
aslanfb
ozan

katılımcılar en gec cumaya kadar msj atsınlar!!

alla alla :mrgreen: yazmak zorundamayız :cherry:

bu arada link çalışmıo.. :( anasayfaya atıo.. mod'lara duyurulur..

forum yöneticileri silmişlerdir...ilqinç bi durum bu...haber wererek yapmak en etik olanı...kurumsallık sıfır bence bu forumda...türk işi yani :)

* yukarıdaki durum söz konusu değilse yazdıklarımı qörmezden qelin.

125 zn

bugun saat 15:00 de fuarın basın mensuplarına ve ozel davetlılere acılısı var..az sonra gıdıp bakıcam bakalım ne var ne yok...aksama dedıkodusunu yparızz...

Evet Sevgılı Zeytıncıler Fuarı Gıttım Gordum...fena Degıl Guzel Olmus,ama Makınam Yanımda Degıldı Resım Cekemedım Neyse Zaten Cogunuz Gıdeceksınız...gercekten Guzel Standlar Var Buyuk Fırmların Standları Ve Yenı Modellerı Gorulmeye Deger..(mankenlerıde Keza )...mondıal Yıne Aynı Mondıal Ama Uc Yenı Model Getırmıs Ugur Bu Sene...bır Tane 125 Lık Var Cok ılgınc Tek Sılındırlı...ttchoppers Ta Fuarda Yer Alıyor Ve En ılgı Cekıcı Katılımcıda Onlar...hele Honda Nın Bır Goldwıngı Var Kesın Gorun...fuara Gıdın Mankenlere Benden Selam Soyleyın Ozledım Onları :=))...

Son düzenleme:
Yukarıdakı duyuruyu lutfen dıkkate alın!!!duyuru tekrarı!!!
Arkadaslar MOTOFUAR 08 ıcın 22 mart cumartesı gunu bulusup motor fuarına hep beraber gıtmeyı planlıyoruz!!

katılımcılar: 1 AK ,2 proxima, 3 alperız ,4 akınerk , 5 arslanfb ,6 ozi , 7devil ,8 kuzen 9 serhat

lutfen yenı katılımcılar msj atsın az gun kaldı!!!

:cyclopsanFuara katılımcılar bu kadar mı arkadaslar!!!!
kımseden ses cıkmıo ama!!''

AVRUPA YAKASINDA OTURANLAR: 22mart cumartesi günü saat 1 de bakırköy sahilde deniz otobuslerının karsısında olan (köprüyü gecınce sağ da gelık restoran karsısı) BP benzın ıstasyonunda!!

ANADOLU YAKASINDA OTURANLAR ISE : 22 mart cumartesı saat 12 de haremden sirkecıye gelseler ve SAHIL SERIDIDEN 1 gibi BP de olurlar diye dusunuyoruz!

Akşam 9:30 gibi işe Karakacanla gittim bayağı bir sağnak vardı ama
problemsiz gittim sabah daha fazla yağmur olmasına ragmen akşam ki
gibi damla ıslanmadan eve geldim yağmurluğum saolsun süper keyifli yagmurda motor kullanmak.

cumartesi hawa qüzel qözüküyor...

bu forumu takip eden we 125 cc' ler ile beraber fuara qelmek isteyen arkadaşlar warsa...özelden bana cep no' larını msj atsınlar...çünkü qidip qitmeyeceğimize yarın sabah karar wereceğiz...( anadolu yakası olarak )

Hafta sonu hawa iyi qözüküyor...
tahmin-iller.aspx

karısıda oturuosan eger sabah 10 gıbı kaan la konus.. bu yakada oturuosan ben sana netten msj atarım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar